Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 18 Iulie 2024 - 14587
TeraPlast anunta numirea unui nou director financiar.

TeraPlast SA anunta numirea domnului Bogdan Lucian Craciunas in functia de director financiar al companiei, incepand cu data de 29 iulie 2024. Bogdan Lucian Craciunas si-a inceput cariera in 2007 si a acumulat o vasta experienta profesionala in cadrul a doua companii de audit financiar din Big 4. Inainte de a se alatura echipei TeraPlast, Bogdan a ocupat pozitia de director economic al producatorului de medicamente Terapia, parte din grupul Sun Pharmaceutical Industries.

Bogdan este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Glasgow, UK, din 2014.

In noul sau rol, Bogdan Craciunas va colabora indeaproape cu directorul general Alexandru Stanean pentru a continua dezvoltarea si succesul TeraPlast prin integrarea companiilor nou achizitionate precum si pentru noi dezvoltari in Romania si strainatate.

"Sunt onorat de oportunitatea de a ma alatura echipei executive a unei companii de anvergura si vizibilitatea TeraPlast. Am acceptat aceasta provocare atat datorita dinamismului si a proiectelor ambitioase ale intregului Grup TeraPlast, cat si datorita echipei extrem de puternice, cu o viziune clara asupra viitorului companiei. Ma identific cu valorile companiei si imbratisez aceasta noua provocare din cariera cu mult optimism si motivare", a declarat Bogdan Craciunas, director financiar TeraPlast.

"Suntem incantati sa il avem pe Bogdan alaturi de noi. Experienta sa in domeniul industrial si abilitatile sale in domeniul financiar vor aduce un aport semnificativ echipei noastre executive. Suntem increzatori ca impreuna vom atinge noi obiective ambitioase", a declarat Alexandru Stanean, directorul general TeraPlast.

 

Despre Grupul TeraPlast

Grupul TeraPlast este cel mai mare procesator de polimeri din Europa de sud-est. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraGlass, TeraPlast Recycling, TeraBio Pack, Palplast Moldova, companiile Grupului Wolfgang Freiler si Somplast.

Din 2 iulie 2008, TeraPlast SA este listata la Bursa de Valori Bucuresti sub simbolul TRP. Actiunile companiei sunt incluse in indicele de referinta BET al Bursei de Valori Bucuresti, in indicii Small Cap si Global All Cap ai FTSE Russell si in indicii MSCI Frontier IMI (Investable Market Index).

In cadrul evaluarii Vektor in baza a 12 criterii privind guvernanta corporativa si comunicarea cu investitorii, efectuata de ARIR, TeraPlast a obtinut nota maxima, 10, pentru al cincilea an consecutiv.

 

0 comentarii3038 vizualizări07 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0