Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Joi 22 Februarie 2024 - 14587
CI BUSINESS SUPORT .

Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud a o avut onoarea sa fie gazda Conferintei de lansare a programului CCI BUSINESS SUPORT. Programul a adus in atentia invitatilor subiecte de discutie referitoare la echilibrul si stabilitatea financiara a unui business pe tot parcursul anului 2024 si a venit cu propuneri concrete care doresc sa fie un sprijin real pentru mediul antreprenorial in afacerile derulate.

 Intalnirea a avut loc astazi, 08.02.2024, ora 14.00, la sediul Camerei de Comert si Industrie Bistrita

CCI BUSINESS SUPORT este un concept nou, propus de catre Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud in parteneriat cu dl Sorin Cordovan - consultant business, care se refera la sprijinirea mediului antreprenorial in ceea ce priveste echilibrul si stabilitatea financiara a afacerilor pe care le deruleaza.

Educatia financiara si pregatirea profesionala sunt elemente esentiale care trebuie sa faca parte din viata fiecarei companii, atat in ceea ce priveste provocarile prevazute in anul 2024 in domeniul economic dar si ca mod de invatare continua pentru o dezvoltare si un management de succes.

Programul contine o serie de seminarii care se vor derula incepand din 22 Februarie 2024 pana in luna Mai 2024, cand va fi organizata o Conferinta de amploare pe tema Dificultatii financiare, cu participarea Baroului Bistrita-Nasaud si a Societatii Civile de Practicieni in Insolventa Bistrita-Nasaud.

Temele programului sunt urmatoarele: Inchiderea anului financiar 2023, Inspectiile fiscale, Migrarea pe impozitul pe profit, RO-e factura, Conferinta dificultatea financiara, Consultanta referitoare la identificarea si gestionarea dificultatilor.

Pentru detalii si informatii concrete, persoanele interesate sunt rugate sa contacteze Departamenul Formare Profesionala din cadrul catre Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, tel 0733/900.207, email: cfp@cciabn.ro

 

Contact: Luciana Nistor - Responsabil relatia cu presa, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039,0733-900207 e-mail: luciana.nistor@cciabn.ro,office@cciabn.ro

0 comentarii1400 vizualizări08 februarie 2024
rss 2.0
rss 2.0