Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Zoo Hobby deschide cel de-al treilea magazin in cartierul Stefan cel Mare din Bistrita.

Deschiderea va avea loc miercuri, 22 martie, incepand cu ora 9:00. Adresa noului magazin este strada Stefan cel Mare, nr. 19 (langa magazinul Cotidian, peste drum de Oficiul Postal Bistrita 1, in locul fostei farmacii Galenica).

Zoo Hobby isi va deschide portile cu rafturile pline si o multime de surprize pentru clienti. Animalutele ce vor trece pragul in prima zi vor putea semna si duce acasa cate un "Certificat de blanos drag" drept amintire, bucurandu-se si de recompense din partea casei. In plus, ele vor putea testa din mai multe feluri de mancare pentru a decide care e preferata lor.

Incarcat cu o gama variata de produse la preturi atractive, noul magazin va servi incepand de miercuri toti stapanii de animale de companie cu produsele necesare intretinerii acestora, de la mancare si recompense, patuturi, jucarii si alte accesorii.

"Ne dorim sa va usuram vietile (stapanilor de animale din cartierul Stefan cel Mare si zonele alaturate), oferindu-va produsele necesare pentru a face fericit animalul preferat, toate intr-un singur loc", au transmis amicii animalelor de la Zoo Hobby. "Pentru noi este important ca fiecare client sa aiba parte de produse de calitate, dar si de sfatul unui expert. Ne dorim ca magazinul nostru sa fie un instrument ce intareste relatia stapan-animal si un loc drag ce face prietenul blanos mereu fericit." Magazinul va fi deschis publicului de luni pana vineri intre orele 9-20 si sambata intre 9-15, duminica fiind inchis.

Zoo Hobby este un magazin bistritean de animale, chiar primul deschis in Bistrita, avand intaia locatie pe Strada Dornei, nr. 24. Acesta a castigat repede simpatia clientilor, atat oameni cat si animale, in zilele de vara fiind surprinsi porumbei care intrau regulat pe usile larg deschise pentru a se bucura de racoare. In peste 20 de ani de activitate, al doilea magazin a fost deschis pe Bulevardul Independentei 99B, atragand si mai multi clienti din partea de jos a orasului.

0 comentarii3444 vizualizări19 martie 2023




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0