Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Sambata 02 Decembrie 2023 - 14587
Vineri, 25 noiembrie, e Black Friday la Happy Cinema! Biletul la film costa doar 8 lei.

Vineri, 25 noiembrie, sarbatorim Black Friday cu o oferta speciala. Biletul la orice film din program costa 8 lei in cinematografele Happy Cinema din Bucuresti, Buzau, Bacau, Alexandria, Focsani, Bistrita, Botosani si Vaslui.  Vino sa explorezi O lume ciudata, impreuna cu familia Clade, descopera magia filmului prin ochii lui Steven Spielberg in Fabelmans: Povestea unei vieti aparte sau intra in lupta alaturi de eroii din Pantera neagra: Wakanda pentru totdeauna.

O lume ciudata, noua productie a studiourilor Disney, este o aventura pentru intreaga familie intr-un taram bizar si neexplorat, plin de pesti zburatori, stanci care se plimba si monstri-caracatita. Inspirata de scrierile lui Edgar Rice Burroughs si Jules Verne, filmul spune povestea familiei Clade, exploratori legendari, ale caror neintelegeri ameninta sa puna in pericol succesul celei mai importante misiuni de pana acum.

 

Trailer: https://bit.ly/3tVu7Ni

 

Fabelmans: Povestea unei vieti aparte este un portret profund personal al copilariei lui Spielberg in America secolului XX, o explorare a iubirii si a ambitiei artistice. Crescut in Arizona dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, un tanar pe nume Sammy Fabelman descopera un secret de familie zdrobitor si exploreaza modul in care puterea filmelor il poate ajuta sa vada adevarul.

 

Trailer: https://bit.ly/3i6auzt

 

Vezi programul complet pe www.happycinema.ro. Biletele sunt disponibile online si la casa de bilete a cinematografului.

 

HAPPYCINEMA® este a doua retea de cineplex-uri din Romania dupa numarul de locatii, fiind prezent in 8 orase (Bucuresti, Buzau, Focsani, Alexandria, Bacau, Bistritia, Botosani si Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat in 2020 propria platforma de streaming online - www.play.happycinema.ro.

 

0 comentarii3493 vizualizări23 noiembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0