Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patronate Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Borodi e mai tare ca Catu.

Guvernantii lui Cat ne-au speriat ca vine valul 4 al pandemiei cu Covid 19. Lasa sa vina, suntem pregatiti. Avem "arma secreta", acum prezentata din nou in public. Avem aliatul de baza al romanilor destepti si corect informati. Pe langa gama larga de medicante lansate de oficiali si Big Pharma, romanii au de mai bine de un am un aliat de baza in tratarea  unei game largi de boli,  printre care si Covid 19.  Cei care ati citit ziarul Bistritanews stiti deja despre ce e vorba. E clar ca inventia inginerului bistritean Ioan Borodi, aparatul de produs ozon (O3) din gama EDO este deja o realizarea remarcabila, benefica, chiar salvatoare pentru foarte multi pacienti infectati cu Covid 19.  Daca tratamentele experimentale si medicamentele oficiale promovate de guvernati costa mii de euro, aparatul de produs ozon costa doar o foarte mica parte din totalul efortului financiar oficial.

Bine, bine se vor intreba unii, ce face ozonul? Pai ce face! Omoara (arde, neutralizeaza) bacterii, germeni, spori, virusi etc, practic toata gama de agenti patogeni ce poate imbolnavi un om. Dupa teste extinse si certificate pe plan national si international, s-a demonstrat ca aparatele de produs ozon din gama Edo, distrug cu succes 99,9 la suta din virusi, inclusiv temutul Covid 19 si tulpinile sale periculoase. Guvernul Catu si miliardarul Gates va invita sa va vaccinati cu cateva variante de ser aflate inca, pana in 2022, in faza experimentala. Foarte bine.  Daca aveti incredere in faptele bune facute de guvernul Orban si Catu si indemnul lor, vaccinati-va, sunteti liberi (inca), sa alegeti ce e mai bine pentru dumneavoastra. Dar daca vreti sa incercati altceva inainte de o decizie radicala ce poate sau nu, sa va afecteze viata sau sa o salveze, mai aveti o alternativa.  

Da, sunt aparate de produs ozon fabricate in China sau in statele occidentale, dar au capacitati si performate mai scazute decat alternativa propusa de inginerul bistritean, cunoscutul inventator IOAN BORODI.  Costa foarte putin sa va dezinfectati casa, masina, depozitul, biroul, spatiul de locuit sau de dormit. Mai mult, puteti sa va curatati alimentele, hainele, obiectele etc, de virusi Covid, care dupa declaratiile guvernamentale, se aseza peste tot, fiind purtati de aer.

Da, Covid 19 exista,  a dat  peste 35 mii de  decese (din care 94 la suta aveau si alte afectiuni grave) la 1, 130 mil. de imbolnaviti la nivel national. 

Nimeni nu poate nega acest virus, chiar daca inca nu stim exact pe langa varianta oficiala, de unde a aparut, cum s-a raspandit in lume si mai ales cand se va termina.


Dar avem o certitudine, afirmata de mii de oameni care au aplicat solutia promovata de inginerul Borodi. Ozonul distruge clar virusul, iar dezinfectarea spatiilor cu ozon e o solutie demna de incredere pentru a preveni imbolnavirea dar mai ales pentru a contracara forme mai grave. Cei care au baut apa cu ozon, (prin barbotaj) au avut o rata de infectare cu Covid f scazuta si au facut doar forme foarte usoare.

Acum cand guvernatii va spun doar sa va vaccinati, nu sa faceti sport, nu sa va alimentati corect sau sa nu incercati tratamente naturist-traditionale sau alternative, e de inteles de ce nu se promoveaza solutia inginerului Borodi.  Fiind vorba de afaceri de sute sau mii de miliarde de euro la nivel planetar pentru tratarea Covid, guvernele si organizatiile ce trebuie sa vegheze la sanatatea populatiei gen OMS, ignora solutiile ieftine si comode, cum este ozonul.

Da, puteti sa va vaccinati, dar chiar daca sunteti vaccinati tot mai exista riscul sa va infectati cu Covid 19 si chiar sa se ajunga la complicatii si chiar la deces. In schimb pana acum nu a fost raportata nici macar o persoana care sa sufere din cauza tratamentului cu ozon facut corect (10 minute functioneaza aparatul in camera, dupa care se aeriseste 30 de minut), deci solutia dezinfectie cu ozon e corecta, sigura si benefica.

Pentru detalii apelati la marele nostru inventator bistritean, inginerul Ioan Borodi, care va explica in amanuntime totul despre virusi si bacterii si cum sunt anihilati de catre ozon. La Ioan Borodi puteti comanda si aparul din gama EDO in functie de spatiile si volumul de aer pe care vreti sa il curatati - dezinfectati .

Curaj, ozonul chiar este aliatul omului sanatos, daca este folosit cu cap dupa "inventia unui bistritean cu cap".  

 

Marius Chiuzan - jurnalist liber si independent, care s-a tratat de Covid 19 in forma grava, cu Ozon produs de aparatul EDO si Ivermectina (acum scoasa rau intentionat de pe piata).

 

 

 

P.S. - Ozonul este tot oxigen dar foarte activ, cateva guri de ozon sau cani de apa ozonata fac mai mult decat o butelie de oxigen [la concentratii mai mici de 0,1ppm sau 0,2 mg/mc]. Precizare - Ozonul inafara de aur si platina ataca totul prin oxidare, aceasta este marea proprietate a ozonului, oxidabilitatea de aceea este limitata si pentru om la 0,1ppm sau 0.2mg/mc .

 

 

 Informatii si comenzi la ing. Ioan Borodi , tel - 0787 346769  

 

 

.

 

 

Vezi si ...

Cercetatorul bistritean - ing. Ioan Borodi a gasit solutia de distrugere a Corona virusului.

http://bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=39&article=26164

 

 

Aparatul EDO de produs ozon - a inginerului bistritean Ioan Borodi, a aparut si in varianta pentru masini.

http://www.bistritanews.ro/index.php?mod=article&cat=39&article=28339

0 comentarii3598 vizualizări27 septembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0