Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
ONG-uri Miercuri 01 Februarie 2023 - 14587
Fundatia Inocenti Bistrita - noutatile acestui sezon in ceea ce priveste activitatea organizatiei.

Asadar, incepand cu aceasta luna, toate activitatile Fundatiei Inocenti, inclusiv cele ale centrul de zi "Micii Inocenti" cat si ale "Centrului de Interventie Timpurie Inocenti", se vor desfasura intr-o locatie noua, amenajata special pentru programele noastre,  la adresa noua: Strada Calea Moldovei,  nr 44 C, parter, ap.74, Bistrita, Judetul Bistrita Nasaud

Deschiderea noului sediu va fi marcata printr-un moment festiv, care va avea loc in data de 8 decembrie 2022, incepand cu ora 17:30, la care vor participa sustinatori, parteneri si colaboratori ai Fundatiei.

O alta noutate pe care o impartasim astazi publicului larg este aceea ca Fundatia Inocenti Bistrita are propria pagina de Facebook care poate fi deja accesata      https://www.facebook.com/profile.php?id=100087995001192.

Vizitatorii paginii vor avea ocazia sa descopere cele mai proaspete vesti din programele organizatiei noastre, echipa, copiii, oportunitati de colaborare, dar si evenimente in care se pot implica.

In ceea ce-i priveste pe partenerii, colaboratorii, dar si beneficiarii nostri, ii asiguram in continuare ca ne concentram pe a asigura servicii de calitate, pe buna desfasurare a tuturor programelor noastre, precum si pe extinderea acestora pentru a sprijini cat mai multe persoane aflate in situatii de risc (copii, adolescenti si adulti).

 

 

Despre Fundatia Inocenti Bistrita

Fundatia Inocenti - Romanian Children’s Relief este o organizatie non-profit care sprijina copiii sa isi atinga potentialul maxim. Suntem alaturi de copii, tineri si familiile acestora prin programe structurate conduse de specialisti in domeniu pentru a preveni si ameliora situatii de risc. 

Fundatia Inocenti Bistrita deruleaza in prezent sase tipuri de programe: programul de suport educational si integrare sociala, programul de suport psiho-social "Viata Copilului" pentru copiii spitalizati, programul "Eu si familia mea" pentru copiii din case de tip familial, programul "Interventie Timpurie", programul "Sprijin pentru Ucraina" si programul "Alfabetizare in sanatate mintala".

Mai multe detalii: www.inocenti.ro

 

0 comentarii2422 vizualizări06 decembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0