Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Sustin greva cadrelor didactice.

Sustin greva cadrelor didactice si consider ca acestia trebuie platiti corespunzator daca Romania vrea sa aiba o educatie de calitate. Am tot respectul pentru aceasta categorie profesionala care a fost bataia de joc a tuturor guvernelor post-decembriste si a tuturor presedintilor Romaniei, inclusiv a celui actual, care provine din randul profesorilor, dar in timpul caruia educatia in Romania s-a prabusit in mizerie.

In acelasi timp, le atrag atentia cadrelor didactice asupra responsabilitatii lor cu privire la situatia actuala in care educatia este cenusareasa societatii romanesti. Aceasta greva nu trebuie sa fie doar despre salarii, ci trebuie sa fie si despre continutul programei scolare, despre birocratia sufocanta impusa de politrucii de la Ministerul Educatiei si despre orizontul ideatic care le este predat copiilor in scoli.

Profesorii si invatatorii trebuie sa protesteze si impotriva introducerii educatiei de gen si a conceptelor care distrug identitatea copiilor, impotriva batjocurii la care este supusa identitatea nationala in scolile romanesti, pentru a lasa loc unor istorii straine si unor materii anti-nationale si anti-umane.

Cadrele didactice, care merita tot respectul nostru pentru munca pe care o depun, trebuie sa isi asume responsabilitatea de a fi sustinut clasa politica vinovata de distrugerea invatamantului si sa inceteze de a mai crede si de a se mai ralia partidelor care au calcat educatia in picioare. Cadrele didactice trebuie sa refuze de acum inainte politizarea invatamantului, jocurile partizane facute de directori, de inspectori si de toti cei numiti politic si sa isi afirme demnitatea si independenta in fata factorului politic intruziv si destructiv care a facut ca scolile sa fie scena luptelor politice.

Aceasta greva trebuie sa fie despre recastigarea demnitatii educatiei in toate sensurile, nu doar in cel financiar. Trebuie sa fie despre revenirea la manualele unice, oprind afacerile cu manualele alternative care aduc bani baietilor destepti din sistem, dar care ii zapacesc atat pe copii, cat si pe profesori si invatatori. Trebuie sa fie despre diminuarea birocratiei, pentru ca profesorii si invatatorii sa isi dedice timpul pregatirii copiilor, nu completarii de hartii inutile cerute de minister si de inspectoratele scolare pentru a justifica posturile inutile de birocrati numiti politic. Trebuie sa fie despre reintroducerea demnitatii si a mandriei nationale in educatia copiilor, despre apararea valorilor nationale, a istoriei romanilor, a traditiilor si identitatii nationale in fata propagandei globaliste, lgbt-iste, anti-nationale si anti-crestine.

Dragi profesori si invatatori, aveti puterea de a schimba sistemul care v-a umilit si tratat ca pe niste asistati social, ca pe o categorie inferioara a societatii! Aveti puterea de a transforma societatea si de a repune la locul lor valorile, invalidand impostura si semidoctismul clasei politice conducatoare. Aveti puterea de a-i pune pe politrucii semi-analfabeti la locul lor, in banca repetentilor. Folositi aceasta putere si aceasta greva ca sa aparati meritocratia si valoarea educatiei in societate, nu doar pentru cresteri salariale, pentru ca doar asa mai poate fi salvata Romania.

Daca veti apara Romania si viitorul ei, atunci societatea va veni alaturi de dumneavoastra si nimic nu va va putea opri in solicitarile dumneavoastra!

 

 

 

 

Senator av. Diana Iovanovici-Sosoaca

Presedintele Partidului S.O.S. Romania

23 Mai 2023

 

0 comentarii2975 vizualizări23 mai 2023
rss 2.0
rss 2.0