Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 August 2022 - 14587
Coalitia toxica PSD-PNL-UDMR vrea sa dea o ultima lovitura antreprenorilor romani.

60% crestere a impozitului pe dividende si 80% crestere a TVA pentru industria HORECA. Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) solicita partidelor aflate la guvernare sa renunte la propunerea de crestere cu 60% a impozitului pe dividende si cu 80% a TVA-ului pentru industria HORECA, masuri fiscale care ar afecta dramatic antreprenorii romani.

 "In loc sa procedeze la debirocratizare, la reducerea numarului de institutii publice, la eliminarea pensiilor speciale nesimtite si, in general, sa avem un stat mai suplu si mai democratic, guvernantii aplica lovitura dupa lovitura antreprenorilor romani. Atat ii duce capul. Dupa ce au dat cu o mana 50 de bani, o bataie de joc resimtita ca atare de fiecare roman, acum iau lacom cu cealalta mana de la antreprenorii romani, impingand-i spre faliment. Cerem PSD, PNL si UDMR sa isi schimbe urgent atitudinea si sa isi retraga propunerile", a declarat presedintele George Simion.

 "Dupa ce au supravietuit cu chiu, cu vai unei crize sanitare gestionata jalnic de autoritati, antreprenorii romani sunt penalizati acum pentru simplul fapt ca mai exista. Asta inseamna cresterea impozitului pe dividende de la 5 la 8%, o crestere enorma de 60%. Totodata, industria HORECA, greu incercata si ea, ar urma sa plateasca un TVA aproape dublu. Hotelierii se tem deja ca nu vor mai avea suficienti clienti ca sa isi acopere macar cheltuielile. Lipsa de viziune a guvernantilor in acest domeniu este cumplita", a afirmat Claudiu Tarziu, lider al grupului AUR din Senat.

 

 

        29 iunie 2022

 

0 comentarii2149 vizualizări29 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0