Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 August 2022 - 14587
Se solicita ridicarea imunitatii parlamentare pentru ministrul Adrian Chesnoiu.

Cu privire la comunicarea Directiei Nationale Anticoruptie prin care se solicita ridicarea imunitatii parlamentare pentru ministrul Adrian Chesnoiu, facem urmatoarele precizari:

                     Asa cum a anuntat deja, ministrul Adrian Chesnoiu doreste ca institutiile abilitate sa faca cercetarile necesare pentru eliminarea oricaror suspiciuni cu privire la activitatea sa. In acest sens, domnul Chesnoiu solicita "tuturor deputatilor din toate partidele vot pentru ridicarea imunitatii parlamentare".

                     De asemenea, Adrian Chesnoiu a luat decizia de a se retrage din functia de ministru si de a se suspenda din Partidul Social Democrat.

                     PSD considera ca pe durata intregului mandat de ministru, domnul Chesnoiu si-a indeplinit sarcinile in mod profesionist si cu integritate, fiind unul dintre cei mai eficienti membri ai actualului guvern.

                     PSD va respecta deciziile luate de domnul Chesnoiu. Conduita onorabila a acestuia, de a se retrage prompt din toate functiile detinute in Guvern si in partid, va permite institutiilor abilitate sa faca cercetarile necesare cat mai rapid, pentru a inlatura astfel orice suspiciune asupra activitatii sale.

 

                                            Biroul de presa al PSD

 

0 comentarii2044 vizualizări23 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0