Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 19 August 2022 - 14587
Prabusirea podului din Neamt arata dezastrul lasat in urma de guvernarile PSD-PNL.

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) solicita o ancheta serioasa cu privire la cauzele accidentului din judetul Neamt, precum si explicatii din partea serviciilor de informatii care ar fi trebuit sa semnaleze eventualele probleme in timp util.

 "Prabusirea podului din judetul Neamt, la doar o jumatate de an dupa ce a fost redeschis, este o marturie a dezastrului lasat in urma de guvernarile partidului unic PSD-PNL din ultimii ani, precum si de administratia locala patronata de PSD in judet. Daca mai are un pic de obraz, presedintele Consiliului Judetean Ionel Arsene, care obisnuia sa se laude pe contul sau de socializare cu lucrarile de asfaltare din judet, ar trebui sa demisioneze", a declarat presedintele AUR George Simion.

 "In loc ca institutiile statului sa-si fi facut treaba si sa fi avertizat ca lucrarea este una de mantuiala, aflam astazi cu stupoare ca tocmai niste jurnalisti de la o televiziune locala, Roman TV, au fost cei care au atras atentia ca podul are probleme de structura, insa nu au fost luati in seama. Nu intelegem de ce nu au fost facute informari in acest caz, iar daca ele totusi au fost facute, vrem sa stim si noi responsabilii care au fost atentionati si nu au actionat in consecinta", a afirmat Claudiu Tarziu, lider al grupului AUR din Senat.

 Un pod rutier s-a rupt in judetul Neamt, in timp ce un autocamion si o autoutilitara il traversau. Unul dintre soferi a fost ranit si a fost dus la spitalul din Roman. Podul a fost dat in folosinta in noiembrie 2021, dupa lucrari care au costat 8,3 milioane de lei si au durat peste un an de zile.

 

 

              9 iunie 2022

 

0 comentarii1869 vizualizări09 iunie 2022
rss 2.0
rss 2.0