Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Deputati romani, nu votati certificatul verde, nu oficializati dictatura!

Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) lanseaza un apel catre toti deputatii, sa voteze impotriva introducerii certificatului verde COVID pe teritoriul Romaniei, intrucat prin acest document se impune o conditie prealabila pentru exercitarea dreptului la libera circulatie si se promoveaza discriminarea pe criterii sanitare. 

 "Urmeaza sa fie supusa la vot in Camera Deputatilor ordonanta de urgenta a lui Citu privind certificatul verde COVID. Facem un apel la toti parlamentarii sa o respinga, intrucat ordonanta contine grave carente juridice si imparte populatia Romaniei in persoane vaccinate si nevaccinate, punand semnul egal intre o persoana nevaccinata si una bolnava si intre o persoana vaccinata si una sanatoasa. Apelul nostru se indreapta si catre cetatenii simpli: implicati-va, scrieti-le parlamentarilor din circumscriptiile voastre electorale, exprimati-va nemultumirile, aparati-va drepturile si libertatile! Doar impreuna putem fi o forta, doar impreuna putem sa spunem NU dictaturii!", a declarat deputatul George Simion, co-presedinte AUR.

 

 "Guvernul muribund Citu vrea sa transforme cetatenii Romaniei in vaccinati si nevaccinati, in cetateni de rangul intai si cetateni de rangul doi. Timpul a aratat ca si persoanele vaccinate se pot infecta si transmite virusul, astfel ca segregarea pe criterii sanitare este nu doar neconstitutionala, ci si stupida. Decizia de a te vaccina sau nu trebuie sa ramana o decizie personala. Respingem categoric orice forma de presiune din partea statului pe acest subiect", a precizat senatorul Claudiu Tarziu, co-presedinte AUR.

 

         11 octombrie 2021

 

0 comentarii686 vizualizări11 octombrie 2021
rss 2.0
rss 2.0