Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Joi 16 Septembrie 2021 - 14587
In loc de bunastare, saracie! In loc de dezvoltare, prabusire! In loc de stabilitate si buna guvernare, haos si dezastru!

In timp ce coalitia de dreapta a lui Iohannis se sfasie pentru ciolanul puterii romanii se afunda-n haul scumpirilor masive si al saraciei. Datele oficiale anuntate de INS reconfirma avertismentele repetate ale PSD si arata cat de importante sunt initiativele sale, precum protejarea consumatorului vulnerabil, cresterea salariului minim si plafonarea preturilor la electricitate si gaz.

In ciuda gravitatii situatiei nimeni din guvernarea actuala nu zice si nu face nimic! Citu nu stie cum sa mai faca sa se aleaga sef la PNL, iar Barna intretine balamucul, nu pentru ca romanii o duc din ce in ce mai prost, ci pentru ca i-a fost schimbat ministrul.

Efectele cresterii preturilor:

 • Peste 1 milion de familii nu-si permit plata facturilor la energie electrica
 • Peste 1 milion de familii nu-si permit plata facturilor la gaz.
 • Doar 1 leu in plus la salariul mediu brut si sute de lei in minus in buzunare, din cauza scumpirilor. Scade dramatic puterea de cumparare!

Topul scumpirilor august 2021 vs august 2020:          

 • Energie electrica + 24,65%
 • Energie electrica, gaze si incalzire centrala + 21,51%
 • Ulei comestibil + 21,27%
 • Gaze + 20,55%
 • Ulei, slanina, grasimi +18,81%
 • Combustibili +14,11%
 • Branza de oaie +6,53%
 • Peste proaspat +6,15%

Inflatia creste galopant ( +5,3%) si va depasi 7% la finalul anului, mult peste orice prognoza


.

 

Romania normala a Dreptei este o Romanie distrusa!

 Oriunde privesti, in orice domeniu, este mult mai rau acum decat la momentul in care coalitia a preluat guvernarea de la PSD. Iar inclestarea pe ciolan actuala dintre USR si PNL aduce la lumina toate mizeriile, hotiile si incompetenta guvernarii de dreapta.

 Incepe scoala peste cateva zile si guvernul n-a facut nimic! E la fel de rau, daca nu si mai rau decat anul trecut. In ciuda angajamentelor guvernului, scolile nici nu se vor deschide bine ca vor fi inchise din cauza pandemiei in multe localitati, iar copiii vor fi nevoiti sa se chinuie din nou cu acele cursuri online. Nici acum nu exista internet in toate scolile si, culmea absurdului, in multe locuri copiilor li s-au luat tabletele.

 Nu exista reguli clare si resurse alocate pentru testarea gratuita, pe termen lung, a copiilor si a profesorilor, ori de cate ori e nevoie, desi experienta europeana a aratat ca aceasta este solutia corecta.

 Vaccinarea este un esec catastrofal! Valul 4 al pandemiei se umfla mult mai rapid decat orice anticipare; sunt deja peste 2000 de noi cazuri zilnic iar ATI-urile sunt la limita. Citu isi acuza fostul ministru al Sanatatii de scaderea paturilor de la ATI dupa ce Ioana Mihaila l-a acuzat ca a compromis vaccinarea.

Biroul de presa al PSD

 

 

0 comentarii441 vizualizări14 septembrie 2021
rss 2.0
rss 2.0