Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
Tara mai are Guvern, prim-ministru sau ministru al Sanatatii?

Un ordin care modifica criteriile de carantinare pentru localitatile din Romania a fost publicat in Monitorul Oficial fara ca Guvernul, primul ministru sau seful DSU, Raed Arafat sa fie informati!

Semnatara ordinului, secretarul de stat Andreea Moldovan, mana dreapta a ministrului Voiculescu sau poate ambele maini, a trecut peste orice prevedere legala! Un nou ordin de carantinare nu poate fi emis fara acordul CNSU, condus de premierul tarii!

In aceasta stare de fapt, cu acest ordin publicat in Monitorul Oficial, romanii pot fi carantinati conform unui calcul matematic, respins de multi experti!

Degringolada actualei guvernari continua! Libertatea individuala sau colectiva poate fi suprimata de orisicine? Nu mai avem Guvern, prim-ministru care sa gireze ce apare in Monitorul Oficial? Ce a devenit acesta? Revista de satira Urzica?

Gafele monumentale ale ministrului sanatatii devin virale, pandemice! Virusul nepriceperii este mai periculos decat Covidul. Vietile romanilor nu pot fi ordonate in functie de cum vrea un singur individ si nici cum trage coalitia cu dintii de putere.

Conform acestui ordin abuziv, multe localitati din Romania ar trebui carantinate azi! Printre ele, Bucuresti si Cluj!

Asa cum pandemia va avea un sfarsit si guvernarea voastra va avea unul. Al vostru este, insa, foarte aproape.

 

 

Bogdan Gruia Ivan 

 

0 comentarii1484 vizualizări14 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0