Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Vineri 06 August 2021 - 14587
Avem nevoie de masuri pentru combaterea Coronavirusului, insa ...

Ioan Denes: "Avem nevoie de masuri pentru combaterea Coronavirusului, insa nu de cele care ne pun in pericol sanatatea si libertatea". Vreau sa ma adresez acum din postura de simplu cetatean care urmareste cu nesiguranta spre viitorul tarii, al economiei, al libertatii pe care am dobandit-o in multi ani de lupta impotriva barierelor anti-democratice. Am urmarit, precum dumneavoastra, protestele de aseara si de asta noapte, la care au iesit mii de oameni ce au strigat pentru libertate, pentru apararea drepturilor garantate prin Constitutie. Noile masuri impuse de Guvernul Romaniei au starnit un val de neliniste, de nesiguranta, iar foarte multe persoane isi exprima si acum neincrederea in cei care impun masuri aberante de combatere a Coronavirusului.

    Avem nevoie de masuri pentru combaterea Coronavirusului, insa nu de cele care ne pun in pericol sanatatea si libertatea. Ieri, in prima zi de inchidere a magazinelor dupa ora 18:00 s-au format cozi interminabile, iar de distantare nu se poate vorbi. Libertatea de a alege nu se poate confunda cu orice fel de conditionare! Trebuie sa ramanem constienti de pericolul pe care il prezinta acest virus, insa incalcarea oricarui punct din Constitutie duce la dereglarea intregii societati.

   Ca urmare, salut initiativa cetateneasca spontana a oamenilor care au ales sa-si exprime pasul si doleantele in strada si consider ca lucrurile nu se vor rezolva prea curand. Avem nevoie de oameni competenti care sa aleaga si sa decida pentru noi.

0 comentarii1505 vizualizări29 martie 2021
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0