Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
Regretam ca o intreaga comunitate are de suferit. Regretam ca inca o data localitatea Nepos este lasata uitarii.

Scrisoare deschisa,  Domnului primar Grigore Tiolan, primar al Comunei Feldru, Domnilor consilieri PNL din cadrul Consiliului Local Feldru. 

             Subsemnatii Somesan Paul Marius, Salvan Gabriel Ioan, Cifor Silivan (initiatori de proiect) Opris Ionica, Oprea Traian, Svinti Vasile, Marti Alexa (sustinatori de proiect), consilieri locali in cadrul Consiliului Local Feldru , alesi pe lista Aliantei pentru Feldru, ne exprimam regretul si, in acelasi timp ingrijorarea,  pentru modul in care este tratata comunitatea din Nepos si modul in care este cenzurata orice initiativa  care nu emana de la primar sau PNL.

Pe intelesul tuturor, in calitate de consilieri locali am initiat un proiect de hotarare care viza dezvoltarea economica a localitatii Nepos, localitate componenta a Comunei Feldru. Un proiect de multa vreme asteptat de locuitorii din zona, in conditiile in care banii rezultati din administrarea fondului forestier al localitatii nu s-au regasit, nici macar in parte, in asigurarea minimelor servicii publice sau in rezolvarea problemelor stringente ale localitatii.

Proiectul a fost pus pe ordinea de zi a sedintei ordinare din luna trecuta, dar a fost amanat prin votul consilierilor PNL, la propunerea acestora. Noi, consilierii locali, am convocat o sedinta extraordinara pentru data de 12 martie 2021, insa sedinta nu s-a desfasurat urmare a faptului ca nu s-au prezentat consilierii PNL.

Pentru data de 19 martie 2021 a fost convocata de catre domnul primar sedinta ordinara, dar fara a cuprinde si proiectul de hotarare initiat de catre noi.

E un exemplu despre modul cum se exercita actul administrativ  in comuna noastra- un primar si un grup de consilieri PNL tributari privitivismului, care nu inteleg nimic din ceea ce imseamna a fi constructiv. Este un exemplu despre modul cum primarul si grupul de consilieri PNL  impiedica dezvoltarea unei localitati pentru care in cele doua mandate ale domnului primar nu s-a facut nimic.

Regretam ca o intreaga comunitate are de suferit. Regretam ca inca o data localitatea Nepos este lasata uitarii.

 

                         Grupul consilierilor "Alianta pentru Feldru"

 

 

 

0 comentarii1267 vizualizări16 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0