Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politica Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
Adevaratii teroristi sunt cei care i-au lasat pe romani la voia intamplarii.

Conducerea partidului Alianta pentru Unirea Romanilor (AUR) a luat act cu consternare de declaratiile facute astazi la Palatul Victoria de premierul Florin Citu. Dupa ce a afirmat ca Romania va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin - inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare in numeroase tari ale UE - premierul a acuzat ca "exista o campanie impotriva portului mastii in spatiul public, impotriva masurilor de distantare si impotriva vaccinarii. Aceste actiuni sunt similare cu actiunile unor teroristi".

Consideram ca aceste acuzatii sunt indreptate in primul rand impotriva AUR, singurul partid din Romania care s-a opus masurilor inadecvate sau care frizeaza absurdul adoptate de guvern.


Daca a te opune portului mastii in spatii deschise, unde distanta dintre persoane este de peste doi metri, inseamna a fi terorist, da, recunoastem: suntem teroristi.

Daca a te opune masurilor de interzicere a slujbelor religioase, in conditiile in care acest guvern permite functionarea fara probleme a mall-urilor, inseamna a fi terorist, de asemenea recunoastem: suntem teroristi.

Daca a te opune vaccinarii cu produse insuficient testate si deja oprite de la utilizare in Uniunea Europeana inseamna a fi terorist, inca o data recunoastem: da, suntem teroristi.


Dar adevaratii teroristi, domnule premier, sunt mai curand cei care de un an de zile au lasat oamenii simpli din tara asta la voia intamplarii.

Adevaratii teroristi sunt cei care s-au imbogatit distribuind masti neconforme si oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fara licitatie.

Adevaratii teroristi sunt cei care inchid ochii cand prin spitale bolnavii sunt legati de paturi, sedati si lasati sa moara tocmai de cei care au depus un juramant sa-i salveze.

Adevaratii teroristi sunt cei care si-au vaccinat peste rand rudele, pilele si amantele, in timp ce milioane de romani bolnavi sau batrani asteapta cu saptamanile vaccinul si, atunci cand acesta nu mai ajunge si la ei, mor, rapusi de boli si de un sistem criminal.

Acest sistem criminal este adevaratul terorist din Romania, domnule premier, nu noi, cei din AUR si nici milioane de alti romani care nu am facut altceva decat sa ne cerem dreptul la libertate si demnitate.

 

 

                              12 martie 2021

 

0 comentarii1288 vizualizări12 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0