Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Luni 04 Iulie 2022 - 14587
Alaturi de Ucraina.

Elevii de la Centrul Scolar de Educatie Incluziva Beclean coordonati de prof. Silvesan Tatiana, Stefanuti Aura, Ripan Anca si Vlasin Codruta s-au alaturat actiunilor de solidaritate fata de Ucraina, actiuni desfasurate in toate colturile lumii. Empatia si sensibilizarea fata de suferinta prin care trece poporul ucrainean, in special copiii, prin despartirea de parinti, de frumusetea jocului si a copilariei, ne-a marcat si pe noi astfel incat am dorit sa o transmitem elevilor printr-o actiune plina de compasiune si creativitate, imbracata in culorile specifice poporului ucrainean: albastru si galben. In acest sens desenele si colajele special concepute de copii, au fost expuse la Protopopiatul Ortodox  Beclean.  

       Dorinta noastra a fost sa transmitem un mesaj tuturor copiilor din Ucraina, care acum trec prin clipe dificile: "Ne pasa de suferinta voastra si suntem alaturi de voi!"


#solidarity #unity #humanity

#stopwar #standwithukraine

 

0 comentarii3437 vizualizări10 martie 2022
rss 2.0
rss 2.0