Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Serbare de poveste la gradinita Strumfii.

Luna Decembrie este cea in care ne amintim de copilarie, de momentele speciale in care ne asezam in jurul bradului alaturi de toti cei dragi si cantam colinde, deschizand mai apoi cadourile mult dorite si savurand bucatele alese pregatite cu mare drag de intreaga familie. Este o perioada magica, cu nostalgie si bucurie si un timp de retrospectie asupra anului care tocmai a trecut, fiind astfel un bun prilej de a contempla asupra lucrurilor deosebite care au avut loc in acest an si pentru a le da aripi noilor planuri de viitor, pentru a crea noi rezolutii si a incerca necontenit sa fim tot mai fericiti, mai buni si mai darnici unii cu ceilalti.

Prescolarii de la Gradinita Strumfii au adus bucurie in sufletul tuturor care au avut prilejul sa-i urmareasca, intr-un context diferit anul acesta, insa cu aceleasi emotii deoarece acestia au reusit cu succes sa faca din cateva ore petrecute impreuna un moment de neuitat. Pentru unii a fost prima lor "serbare" iar pentru altii a fost ultima ocazie de a canta colinde, a dansa si a se bucura alaturi de colegii lor inainte de a deveni adevarati scolari.

Decorul magic, costumele bine alese si ateliere gandite cu multa precizie au transformat gradinita intr-un adevarat "Atelier a lui Mos Craciun". Fiecare grupa in parte a organizat ateliere cat mai frumoase si mai diverse, s-au cantat colinde atat in limba romana cat si in engleza, au dansat si s-au bucurat impreuna de acea atmosfera desprinsa parca dintr-o poveste. Copiii au fost incantati mai apoi si de prezenta lui Mos Craciun care a venit sa le inmaneze daruri alese, pentru performanta lor din intregul an si pentru deosebitul mod in care au ales sa se prezinte in aceste zile de sarbatoare. Dintre activitatile pe care le putem aminti ar fi urmatoarele: un atelier in care s-au confectionat podoabe pentru bradul de Craciun, astfel ca s-au pictat cu multa iscusinta globuri multicolore, s-au realizat coronite impletite, diverse felicitari si nu in ultimul rand un atelier in care prescolarii au facut chiar si turta dulce pe care au decorat-o cum au stiut ei mai bine.

          Astfel de evenimente sunt mai mult decat binevenite, mai ales in aceasta perioada, deoarece ne amintesc cat este de important sa nu uitam niciodata sa daruim, sa ne pastram mereu sufletul de copil si sa luam aminte de la cei mici ca este mult mai bine sa daruim cadouri, decat sa le primim. Le multumim educatoarelor Conea Viorica, Gordon Ioana, Morar Corina, Draghici Alexandra, Moldovan Violeta, Pop Bianca, Sirb Anda, Sarb Marcela cat si doamnei directoare Craciunescu Roxana, doamnei director adjunct Maria Bresfelean, doamnei asistente Moldovan Valeria si intregului personal al gradinitei pentru ca reusit inca o data sa organizeze un eveniment atat de special pentru cei mici.

 

 

Prof.  Cristiana Chiuzan.

0 comentarii1330 vizualizări30 decembrie 2021




rss 2.0
rss 2.0