Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Concurs desen digital "Mama mea in viitor".

Elevi talentati si dornici sa isi exprime talentul prin creatiile lor au participat la Concursul de desen digital "Mama mea in viitor" organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud prin Centrul Europe Direct Bistrita.

      Dintre toti participantii, cinci elevi ai Liceului de Arta Corneliu Baba, Bistrita s-au afirmat prin talentul lor, astfel ei au castigat premiile concursului lansat in luna Februarie a acestui an.

 

Ne-am dorim ca elevii sa isi foloseasca creativ inventivitatea pentru a reda artistic imaginea pe care ei o plasmuiesc, reprezentand mama lor in viitor, in cadrul unui concurs de desen digital cu tema "Mama mea in viitor" cu participarea elevilor cu varsta peste 12 ani, talentati si dornici sa isi exprime viziunea.

Concursul lansat in 05 februarie 2021 a fost organizat de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, in cadrul proiectului Europe Direct Bistrita si s-a finalizat prin anuntarea castigatorilor, ieri 11 Martie 2021 in cadrul Conferintei "Femei care ridica economia", eveniment transmis Live pa pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Bistrita. http://www.europedirectbistrita.ro/

Desenele digitale ale elevilor au fost jurizate de catre un reprezentant al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, de catre inspector de arte la Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si de catre un reprezentant al Serviciului Monumente Istorice. Au fost acordate 5 premii constand in locurile 1,2,3 si 2 mentiuni.

Felicitam elevii si le multumim pentru participare.

Multumim de asemenea juriului si partenerilor Europe Direct Bistrita pentru colaborare.

 

 

 

Reamintim cetatenilor ca pot beneficia de informatii, consiliere si raspunsuri la intrebari despre Uniunea Europeana, prin intermediul Centrului de informare europeana Europe Direct Bistrita - vocea Comisiei Europene la nevoia de informare a cetatenilor judetului Bistrita-Nasaud. Contact: Monica Muressan - Coordonator, Bistrita, Str. P. Ispirescu, nr. 15A, tel./fax: 0263-210039, e-mail: europedirect@cciabn.ro, http://www.europedirectbistrita.ro/

0 comentarii3598 vizualizări14 martie 2021




rss 2.0
rss 2.0