Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
SANATATEA, CEA MAI DE PRET COMOARA.

"Sanatatea nu este numai o problema individuala, ci priveste intreaga societate. Sanatatea nu este totul, dar fara sanatate totul este nimic." (Schopenhauer)

  La Gradinitele cu Program Normal Chintelnic si Sieu-Magherus, a inceput demararea mini-proiectului "Sanatatea, cea mai de pret comoara’’, coordonat de doamnele educatoare Cucuiet Mariana si Bindea Gabriela.

Acest proiect are ca scop principal formarea de deprinderi de viata sanatoasa (alimentatie, igiena si miscare), la prescolari.Mini-proiectul, "Sanatatea, cea mai de pret comoara’’, avand codul 1378 din 22.11.2019, este unul din proiectele pentru care  Scoala Gimnaziala Sieu-Magherus  a castigat finantarea din cadrul marelui proiect POCU.

Mini-proiectul are ca obiective implicarea celor 16 prescolari in activitatile zilnice de viata sanatoasa si completarea zilnica a graficului de igiena sanatoasa. De asemenea incurajeaza consumul zilnic de fructe de catre cei 16 prescolari si consolidarea unei atitudini pozitive fata de miscare.

Acest mini-proiect se desfasoara pe durata a 3 luni incepand cu 26 februarie si finalizandu-se in 26 mai. Prescolarii implicati, directorul scolii -prof.Marcela Turcu, profesori, parinti si asistenta medicala din localitate, au fost consultati si implicati in procesul de concepere a mini-proiectului,fiind invitati sa participe la actiunea de popularizare a activitatii.

Copiii vor avea in primul atelier tema "Management de proiect’’, in al doilea atelier tema" Prietenii igienei’’, a treia activitate tema "Sa mancam multe culori’’, si a patra activitate tema " Aer ,soare si miscare’’.    

Toate materialele necesare realizarii cerintelor sunt asigurate din bugetul mini-proiectului din care fac parte aceste ateliere.Atelierele sunt activitati in cadrul carora toti prescolarii invata sa lucreze si sa evalueze obiectiv, iar acest efort este rasplatit prin realizarea unei expozitii si a unui concurs interdisciplinar in care elevii vor primii diploma si premii.


Intocmit:prof.inv.prescolar Bindea Gabiela

Prof.inv.prescolar Cucuiet Mariana

0 comentarii1449 vizualizări01 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0