Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Invatamant-Educatie Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
Palatul Copiilor Bistrita se redeschide in casa noua!

Palatul Copiilor Bistrita isi deschide larg portile pentru copiii talentati ai municipiului, ai judetului, in 1 octombrie, in noua locatie de pe strada Al. Odobescu, nr. 17 (fosta cladire unde se plateau "taxe si impozite"). Desi nu e permisa o deschidere cu fast, datorita pandemiei de coronavirus, Palatul, proaspat igienizat, luand toate masurile de preventie,  a inceput inscrierile online, pe site-ul Institutiei, la adresa https://pcbn.ro/ , dar si fata catre fata, la sediul sau.

 Paleta educationala e atractiva si variata, colectivul didactic determinat si bine pregatit. Vi-i prezentam pe profesori si cercurile coordonate:

Dorel Nicoara (director) - Electronica;

Antonia Orban Sima - Teatru;

Calin Deiac - Tenis de masa;

dr. Diana Morar - Pictura;

Ioan Fagarasan - Jocuri logice - Lego;

Iulia Istrate - Informatica;

Teodor Puscas - Dansuri populare;

Crina Albut - Dans modern;

Ionela-Silvia Nusfelean - Creatie literara - teatru;   

Ioan-Sabin Muresan - Italiana creativa.

 

Date suplimentare despre activitatile nonformale puteti obtine si accesand blogul https://palatulcopiilorbn.blogspot.com sau pagina de Facebook a Palatului Copiilor Bistrita.

Cei interesati  se pot inscrie si-n perioada urmatoare, sunt indemnati sa ia legatura cu profesorii coordonatori ai fiecarui cerc, pentru stabilirea orarului oportun si privitor la alte aspecte organizatorice.

Deci, poftiti la Palatul Copiilor!

Exersati-va creativitatea, talentul in varii contexte educative! Cursurile sunt gratuite!

 

 

Grupa de Jurnalism a Palatului Copiilor Bistrita.

 

 

0 comentarii3472 vizualizări29 septembrie 2020
rss 2.0
rss 2.0