Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Cultura-Arta Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Expozitia de final de an a Scolii de Arte Bistrita: ROD #6.

Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud prin Serviciul de pregatire si perfectionare artistica "Scoala de Arte si Meserii" Bistrita are bucuria de a va invita la: Expozitia de final de an a Scolii de Arte Bistrita intitulata ROD #6. Proiectul ROD a inceput in urma cu trei ani cand artistul vizual Eugen Alupopanu, a inceput sa predea pictura la Scoala de Arte Bistrita.

Expozitia ce urmeaza sa fie vernisata miercuri, 12 iunie 2024, incepand cu ora 18 la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud aduce pe simeze artisti cu backgrounduri/varste diferite, care si-au rupt din timpul lor liber pentru a se bucura de tainele picturii. Pictura lor este una sincera, imbibata din plin de personalitatea si preocuparile fiecaruia.

Dupa trei ani de practica si dupa sase expozitii de grup organizate in diferite spatii expozitionale ale orasului, aici si acum este vremea sa vedem/vedeti rodul muncii noastre. Expun: Anamaria Gordon Lazar, Anita-Maria Georgita, Ecaterina Marica, Ella Avram, Eugen Alupopanu, eLFIarmaroc, Maria Pavaluc Kovacs, Maria Ujica, Raluca Deac, Roxana Francu, Ruxanda Andresi, Tiberiu Budecan.

Expozitia va fi vernisata in Sala "Grigore Bradea" de gazda noastra Alexandru Gavrilas, manager al Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, Alexandru Pugna, manager al Centrului Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Cristina Balan, directoarea Scolii de Arte si Meserii Bistrita si Vasile Duda, istoric de arta.

 

Proiect coordonat de Eugen Alupopanu.

0 comentarii2989 vizualizări12 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0