Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Colectii Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
"UN OM - 15 COLECTII" - MARIUS CHIUZAN la 7 ani de Bistritanews.ro .

Clubul Colectionarilor al Cercului Militar Bistrita in colaborare cu Asociatia Cultul Eroilor "Regina Maria" B-N, Asociatia Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere "General Grigore Balan"- B-N" , Clubul pentru Neam si Tara "Regasirea Daciei" Bistrita, organizeaza expozitia personala  "UN OM - 15 COLECTII - MARIUS CHIUZAN la 7 ani de Bistritanews.ro". Evenimentul este dedicat aniversarii in data de 23 august 2017  a 7 ani de activitate a ziarului BISTRITANEWS.RO. 

Jurnalistul Marius Chiuzan va prezenta 15 colectii educativ-didactice semi-profesioniste printre care amintim:

 -bancnote,

 -brelocuri,

 -brichete-chibrite,

 -calendare de buzunar,

 -cartele telefonice,

 -ceasuri de buzunar,

 -decoratii-plachete,

 -ecusoane-efecte militare,

 -fanioane,

 -insigne-medalii,

 -monede

 -pixuri-stilouri,

 -timbre,

 -vederi-carti postale,

 -ziare-reviste, etc 

Vernisajul va avea loc miercuri 23 august 2017 de la ora 12.00 in Sala Mare de la Cercul Militar Bistrita din Parcul Municipal (langa stadionul Gloria) in prezenta organizatorilor, autoritatilor locale si judetene din BN, a colegilor de redactie de la Bistritanews.ro si mass-media, prieteni si a unui public avizat. (vernisajul va fi urmat de la ora 13.00 de un program de socializare)

 Expozitie este deschisa publicului de miercuri pana duminica intre orele 10.00-18.00.

 In premiera la Bistrita, in expozitie vor putea fi vazute cateva zeci de mii de obiecte de colectie adunate pe parcursul a peste 40 de ani de catre colectionarul Marius Chiuzan, colectii care au la baza pasiunea pentru istorie, geografie, arta si literatura. Prin aceasta expozitie se doreste si formarea spiritului de colectionar pentru copii si tineri, aceasta ducand la realizarea unor colectii apreciabile fara un efort financiar mare, doar cu multa pasiune, migala si timp dedicat lucrurilor frumoase.

 

 

 

 

Istoric: In data de 23 august 2010 a luat fiinta la Bistrita ziarul online http://www.bistritanews.ro/  cotidian generalist la care activeaza aproximativ 35 de persoane, majoritatea voluntari, constituiti in jurul jurnalistului independent Marius Chiuzan. Ziarul Bistritanews.ro a reusit in cei 7 ani de activitate sa difuzeze peste 21.000 de articole proprii sau materiale primite de la colaboratori, institutii descentralizate, partide si precum si de la cetatenii care vor sa isi exprime liber si asumat punctul de vedere. In aceste conditii Bistritanews.ro  a ajuns la un numar de mediu de 15.000 de vizualizari zilnice pe pagini, cu un record de peste 45.000 fapt ce il situeaza printre cele mai citite ziare din mediul online aparute in Bistrita-Nasaud.

 

 Redactia Bistritanews.ro

 

 

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

 

 

0 comentarii14511 vizualizări21 august 2017




rss 2.0
rss 2.0