Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 19 August 2022 - 14587
Gloria Junior Bistrita la turneu international "Dana Cup" .

Programat in perioada 25-30 iulie 2022, prestigiosul turneu international "Dana Cup" la fotbal, ce se disputa anual in Danemarca la Hjørring, a adunat anul acesta peste 1200 de echipe, atat la masculin, cat si la feminin, ce se intrec la diverse categorii de varsta, de la 11 pana la 19 ani.

 Din Romania, la competitia la care participa mii de fete si baieti din intreaga lume, au participat echipele: Asociatia Fotbal Club "Gloria Junior" Bistrita, Academia Floresti si Sporting Cluj. Formatia bistriteana antrenata de Anghel Lacatus a luat parte la turneul destinat echipelor U16, turneu la care au participat peste 200 de echipe din intreaga lume, comportarea formatiei bistritene fiind una onorabila.

 Traditionala competitie juvenila a devenit o destinatie predilecta pentru formatia bistriteana, gratie relatiilor consolidate in timp de antrenorul Anghel Lacatus. Gruparea din municipiul nostru si-a facut deja o obisnuinta in a onora invitatia venita din Danemarca, mai ales ca organizatorii asigura cazarea si masa, "Gloria Junior" Bistrita aflandu-se de altfel la a 10-a participare in Danemarca.

 In faza grupelor, fotbalistii bistriteni au reusit o victorie, doua rezultate de egalitate si o infrangere, la finalul competitiei, in urma jocurilor de clasament, Gloria Junior Bistrita reusind sa se claseze in primele 8 formatii de la aceasta categorie de varsta.

 Amintim faptul ca echipa Sporting Cluj a facut o figura frumoasa la Hjorring, in Danemarca, acolo unde a ajuns pana in finala turneului Dana Cup la categoria U17. Clujenii au fost invinsi de americanii de la Dallas Texas cu 2-0 in ultimul act, dar dupa un turneu in care au intrecut asteptarile.

 

Mihai Sarmasan , Raimond Petrut

0 comentarii1645 vizualizări31 iulie 2022
rss 2.0
rss 2.0