Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Miliardarul evreu-ungur George Soros aplica planul diabolic,Romania va avea tara tiganilor.

Planul secret al lui George Sörös: Oltenia sa devina Tara Tiganilor din toata Europa! Exista o astfel de strategie, care va fi alimentata cu bani de la Banca Mondiala. Toate tarile din Europa de Vest vor sa-si trimita tiganii in Romania. N…u intimplator, in ultimul timp, pe Aeroportul Otopeni au sosit (ca "repatriati"), si tigani bulgari si sirbi, care au primit bani sa ramina, definitiv, in Romania. Asa se explica si intilnirea, la Tabara de la Frumusani, a lui George Sörös cu presedintele Bancii Mondiale, sud-coreeanul Jim Yong Kim. Marele mafiot iudeo-maghiar a ales Oltenia drept viitoarea Republica Tiganiada.Si alte publicatii ne dau dreptate…

Soros a venit zilele acestea in Romania sa puna in aplicare un plan secret: Rromania

Asa cum am avertizat de ani de zile, ca se pregateste infiintarea pe teritoriul tarii noastre a unei patrii a tiganilor, aceasta se planuieste si implineste gradual. La sfarsitul anilor 90, succesiv ministrii de externe Petre Roman si apoi Andrei Plesu au pus la cale un HG, in urma insistentelor Bruxellului ca tiganii sa se numeasca oficial rromi. Ca urmare, conform inscriptionarii Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat in Occident confuzia intre romani si rromi sau tigani. In toata Europa denumirea traditionala de tigan a fost pastrata in formele sale lingvistice locale, numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale, iar cei care nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii. Planul Comisiei Europene si a unor cercuri americane este ca pe teritoriul UE, in Romania, sa se creeze un stat al tiganilor, folosindu-se translatia lingvistica confuza si usoara de la Romania la Rromania. Nu intamplator in 2009 Guvernul a anulat toate indemnizatiile pentru mamele romance ca sa scada natalitatea romanilor si sa creasca cea tiganeasca. In tara noastra, oficial tiganii au ajuns la un numar de 700 de mii conform recensamantului, dar neoficial numarul tiganilor se ridica la 2 milioane. Toate tarile din Europa de vest au un plan ferm sa trimita tiganii din tarile lor in Romania. Nu intamplator, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriati si tigani bulgari sau sarbi, care au primit bani sa ramana in Romania.

 

Acest plan de "tiganizare" a tarii noastre continua si astazi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiasca George Soros a efectuat la brat cu angajatul sau, presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizita in localitatea rurala locuita exclusiv de tigani, Frumusani. In urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Bancii Mondiale, Romania este prezentata ca si tara tiganilor. Mai grav este faptul ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit in secret cu miliardarul George Soros si au discutat despre desavarsirea planului din anii 90 de transformare a tarii noastre in Rromania. In fata acestei deteriorari grave a imaginii Romaniei in lume, romanii astepta lamuriri de la SRI si SIE despre acest proiect european si american de modificare a structurii etnice a tarii noastre in favoarea tiganilor. Romanii trebuie sa cunoasca, daca in urma acestei intalniri secrete, intre presedinte, premier si miliardarul american s-au discutat lucruri care prevad modificari ale structurii populatiei si denumirii tarii, fapt care incalca grav siguranta nationala a Romaniei si Constitutia Tarii.

 

CRISTINA ROSIIANU .

 

Material primit la redactie.

0 comentarii15960 vizualizări04 august 2013
rss 2.0
rss 2.0