Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Teoria conspiratiei despre Covid. Ce inseamna asta ?

In ultima vreme se tot vehiculeaza expresia "teoria conspiratiei".  Ce inseamna asta? Simplu... Faptul ca cineva neinformat sau dezinformat de media globalista considera ADEVARUL prea greu de acceptat.

SFAT: alegeti-va bine sursele de informare!!! Iata mai jos cateva rationamente:

OPINII

1."Virusul" apare in China, cu raspandire intr-un SINGUR loc (Wuhan)

2.OMS declara PANDEMIE cand erau "infectati" sub 100.000 in toata lumea, din care 80.000 doar in China (Wuhan).

3.Toate statele reactioneaza LA FEL si IN ACELASI TIMP cu ACELEASI MASURI (stare de urgenta).

4.Brusc, dupa declararea starii de urgenta in toate statele, DISPARE "pandemia" din China!

5.ABSOLUT NIMENI din mass-media nu isi pune intrebarea CUM a disparut pandemia din China izbucnita si raspandita intr-un SINGUR LOC in timp ce in toata lumea explodeaza "infectarile"!

6.Testarea PCR este impusa ca si mod de diagnosticare in TOATE statele, desi producatorul spune clar ca aceasta NU DETECTEAZA VIRUSUL, dar NIMENI din mass-media nu spune nimic in acest sens!

5.Masca devine obligatorie in aproape toate statele, inclusiv in aer liber ca si "mijloc de protectie sigur aproape 100% impotriva infectarii".

6.Apare vaccinul facut in 3 luni ca si "mijloc eficient de peste 95%", dar vaccinul NU PROTEJEAZA impotriva "infectarii", doar "usureaza boala" (doar masca este sigura daca "e purtata corect" impotriva "infectarii"). NIMENI din mass-media nu pune intrebari...

7. Faci vaccinul, dar VEI PURTA si masca (nimeni din mass-media nu ridica problema, ce rost mai are vaccinul?).

8.Totul trebuie DIGITALIZAT pana in 2027 (TELEMUNCA, TELESCOALA, TELEMEDICINA, cumparaturile exclusiv online), atunci...CE ROST MAI ARE VACCINUL? Evident, MASS-MEDIA tace malc...

9."Pandemia" COVID-19 are o mortalitate EXTREM DE SCAZUTA (nici 0,2 la mie raportat la populatie, nici 0,2 la suta raportat la "infectati" si o rata de infectare FOARTE SCAZUTA (nici 3 la mie) in comparatie cu gripele sezoniere.

10.Pentru BOLI cu rata de raspandire INFINIT MAI MARE decat "covidul", cum ar fi cancerul, diabetul etc. NU S-AU LUAT MASURI "SPRE BINELE UMANITATII", nici un guvern nu a fost preocupat.

11.Apare notiunea "medicala" de "ASIMPTOMATIC care TRANSMITE" pentru prima oara in istoria medicinii.

12.Autopsiile sunt INTEZISE, mass-media nu ridica aceasta intrebare.

Nu are rost sa mai continui, ca ar dura prea mult sa aduc argumente...

Era IMPOSIBIL ca toate statele (exceptie facand Belarus, Suedia, Tanzania si inca cateva tari) sa ia exact ACELEASI MASURI, IN ACELAS TIMP si sa urmeze ACEEASI AGENDA, sa reactioneze EXACT LA FEL, fara ca cineva "din umbra" sa nu aiba O AGENDA! Fara ca "cineva" sa nu fi coordonat TOTUL!

Dar tot ce spun acum e "o conspiratie"! Care din pacate, se intampla pas cu pas...

 

Material primit la redactie .

0 comentarii11725 vizualizări04 ianuarie 2021
rss 2.0
rss 2.0