Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Scenariu apocaliptic: Romania ar urma sa fie impartita intre Rusia si Ungaria. SRI tace! Garda Maghiara se pregateste de razboi.

Vizita lui Vladimir Putin la Budapesta este deosebit de importanta vizavi de conflictul din Ucraina si dorintele expansioniste ale tarului de la Kremlin. Daca la granita cu Ucraina, Romania si Polonia sunt clar de partea UE si NATO, Ungaria, prin Viktor Orban s-a aratat a fi pro-Rusia. Cu toate ca si Ungaria e tara membra NATO si membra UE. Orban face un joc periculos, dar, conform analistilor politici europeni, ar fi gata sa se alature Rusiei in cazul unui razboi pan-european, din dorinta de a reface vechiul imperiu.

Din aceasta perspectiva, a redobandirii unor teritorii de catre Ungaria (chiar si fara Austria), momentul este decisiv, implicand o serie de intelegeri intre Orban si Putin. Ungaria mizeaza pe forta militara a Rusiei, iar Rusia mizeaza pe un pilon geo-strategic, o Ungarie care ar putea rupe Europa in doua, ar fragmenta-o si ar da oportunitati de control teritorial asupra Ucrainei, dar si asupra Moldovei, Romaniei si Bulgariei, implinind visul lui Putin de a domina zona Marii Negre. In acest scenariu, care acum pare de neconceput, Romania ar urma sa fie divizata intre Ungaria si Rusia, iar estul Ucrainiei, Moldova si Bulgaria sa intre sub dominatia Kremlinului in acea zona pe care Putin o denumeste Novoia Rassia (priect anuntat inca din 2008). Acest teritoriu, culmea, a fost agreat de Angela Merkel in urma cu trei ani, conform dezvaluirilor din presa occidentala. Daca se creeaza NR, atunci Germania are asigurarea ca Putin nu doreste mai mult, o EuRussia, sau chia mai rau, o EurAsia.

Din informatii culese de SRI, asupra carora Ziuanews a fost informata de anumite surse apropiate serviciilor, s-a intensificat miscarea subterana a separatistilor si autonomistilor din Tinutul Secuiesc, ca si legaturile acestora cu Garda Maghiara, care are o activitate crescuta in HarCov, cu segmente in Mures, Arad, Oradea si Satu Mare. In urma evenimentelor politice si judiciare de la Bucuresti, mai putina lume a dat atentie acestor manifestari. Apoi, chiar SRI a fost destructurat, demisia lui Maior fiind foarte importanta, dar si decredibilizarea interimarului Florian Coldea. Ca atare, SRI a dat mai mult atentie evenimentelor de la Bucuresti decat celor care se intampla in tara mai ales cu miscarea subversiva din Harghita si Covasna. La momentul oportun, impreuna cu Garda Maghiara si cu Jobbik, simultan cu amenintarea Rusiei, ar urma evenimente sangeroase in Tinutul Secuiesc, menite sa destabilizeze Romania, dupa scenariul separatistilor din Ucraina. Tinutul Sercuiesc va "sparge" Romania in doua (de la jumatatea teritoriului), asa cum Ungaria va rupe Europa in doua.

Planul prezentat de analistii externi ar fi ca Rusia sa-si extinda influenta pe cel putin jumatate din Europa de est, pe care teritorii, mai apoi, sa le anexeze, in vreme ce Ungaria isi va redobandi teritoriile revendicate din Romania, din vestul Ucrainei si de la sud de Dunare. Scenariul pare de-a dreptul apocaliptic, dar, spun sursele media, greu de crezut atata vreme cat NATO detine baze importante in Romania si controleaza, practic, prin flota, o mare parte din Marea Neagra. Aceleasi surse afirma, insa, ca n-ar fi exclus ca in urma presiunii militare rusesti, NATO si UE sa cedeze prin tratative aceste teritorii, iar Romania sa fie tradata inca o data de catre Occident.

 

http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/scenariu-apocaliptic-romania-ar-urma-sa-fie-impartita-intre-rusia-si-ungaria-sri-tace-garda-maghiara-se-pregateste-de-razboi-159227

1 comentariu11158 vizualizări19 februarie 2015




rss 2.0
rss 2.0