Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Sambata 12 Iunie 2021 - 14587
Proiect de hotarare privind instituirea taxei de acces telescaun din Complexul Sportiv Polivalent Wonderland.

ANUNT cu privire la Proiectul de hotarare privind instituirea taxei de acces telescaun din Complexul Sportiv Polivalent Wonderland, municipiul Bistrita, pentru anul 2016. In temeiul prevederilor art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se publica spre cunostinta generala faptul ca a fost elaborat Proiectul de hotarare privind instituirea taxei de acces telescaun din Complexul Sportiv Polivalent Wonderland, municipiul Bistrita, pentru anul 2016 si intentia de a-l supune analizei si aprobarii Consiliului local al municipiului Bistrita, in sedinta ordinara din luna noiembrie 2016.

Orice persoana interesata va putea formula propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ. Propunerile, sugestiile sau recomandarile se vor formula in scris si se vor depune la Primaria Municipiului Bistrita, Centrul de relatii publice, str. Gheorghe Sincai nr. 2, pana la data de1 noiembrie 2016 sau se vor comunica prin fax la nr. 0263-231046 sau prin e-mail, la adresa: primaria@primariabistrita.ro

Persoanele sau organizatiile interesate care transmit in scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotarare vor specifica articolul sau articolele din proiect la care se refera, mentionand data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.

Proiectul de hotarare este afisat pe site-ul Primariei municipiului Bistrita, www.primariabistrita.ro sectiunea Consiliul local - Proiecte de hotarari cu caracter normativ si la Centrul de relatii publice al Primariei, in municipiul Bistrita, str. Gheorghe Sincai nr.2.

 

 

0 comentarii22043 vizualizări30 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0