Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Miercuri 01 Februarie 2023 - 14587
O echipa din Bistrita-Nasaud o va lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-Napoca.

O echipa din Bistrita-Nasaud a ajuns pe lista de start pentru cea mai trasnita goana pe patru (sau mai putine) roti. Adica, acestia sunt cam cei mai smecheri si mai tacaniti piloti de curse urbane din tara. Marea cursa va avea loc pe 3 Septembrie, in Parcul Colina din Cluj-Napoca, incepand cu ora 11:00 si are numele de Red Bull Soapbox. 

 DUM DUMmies este echipa din Bistrita-Nasaud, care va reprezenta judetul cu mandrie la cea mai traznita cursa.

Adrian Mizgan (capitan echipa), Alexandru Jucan, Tudor Tcaciuc, Victor Livadaru sunt cei patru membri ai echipei DUM DUMmies. 

 

Ce este Red Bull Soapbox?

 Red Bull Soapbox Race este un bal mascat al curselor auto, spun unii, un Halloween pe roti, conform altora. Noi spunem ca este un Grand Prix unde soferii amatori se urca la volanul unor vehicule artizanale, care functioneaza pe baza de curaj, gravitatie si un pic de Red Bull. De fapt, cele mai importante unelte din cutia lor sunt creativitatea si bucuria competitiei. Si bineinteles, setea de viteza. Acest eveniment unic de racing nemotorizat e o provocare si pentru soferii experimentati, si pentru amatorii care sunt in stare sa deseneze si sa construiasca niste grozavenii cu roti si sa concureze contratimp intr-o cursa la vale, caci acolo e finisul.

 Avem echipe, avem valoare, nu ramane decat sa ne trecem in calendar data de 3 septembrie, ora 11:00 si sa ne inarmam cu buna dispozitie pentru ca in Parcul Colina va fi distractie pe cinste. 

 

Vezi toate echipele pe redbull.ro/soapbox

Urmariti cursa live pe Sport.ro.

0 comentarii2772 vizualizări25 august 2016
rss 2.0
rss 2.0