Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Expozitia de primavara Brickenburg 2016 aduce Bistrita in atentia fanilor LEGO din toata lumea.

Aflata la cea de-a IV-a editie anul acesta, traditionala Expozitie de primavara Brickenburg organizata de Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud in colaborare cu Asociatia Brickenburg, isi va primi vizitatorii incepand de marti, 19 aprilie pana duminica 24 aprilie, la Casa Argintarului, str. Dornei nr. 5.

Evenimentul de anul acesta este inclus in calendarul oficial al manifestarilor de interes mondial pentru fanii LEGO(R), beneficiind de o larga mediatizare internationala in domeniul acestui hobby.

Tema principala a manifestarii din acest an va fi "calea de fier" urmand a fi expuse modele oficiale de trenuri lansate de-a lungul timpului de catre celebrul producator de jucarii, precum si creatii unicat construite de membrii Asociatiei Brickenburg. De asemenea, din dorinta de a trage un semnal de alarma cu privire la despaduririle excesive si pe aceasta cale, constructorii Brickenburg vor prezenta o diorama surpriza legata de acest subiect.

Asociatia Brickenburg, reprezentata la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizatii de fani ai sistemului LEGO, fiind oficial recunoscuta la nivel mondial prin creatiile de inalta clasa realizate de membrii sai, prezentate in tara si in strainatate, precum si prin evenimentele pe care le pune in practica.

 

http://www.brickenburgcluj.ro/

https://www.facebook.com/Asociatia-Brickenburg-122048247865082/

https://lan.lego.com/calendar/view/lug_events/event/511

http://brickset.com/article/20552/forthcoming-events

http://www.lucamanuel.de/printable/nachrichten/lego/index.php

http://legobelgium.jimdo.com/lego-news/

 Va asteptam cu drag!

 

                MANAGER,

Gavrilas Vasilichi George Alexandru.

0 comentarii11249 vizualizări15 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0