Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Miercuri 01 Februarie 2023 - 14587
"Sinteze filatelice" sau lectie de filatelie cu Mihai Lucian Valea.

Un eveniment de o mare sensibilitate, romanism, adevar istoric, o lectie de inalt patriotism s-a derulat la Cercul Militar Bistrita, prin aniversarea a 8 ani de existenta a Clubului filatelic "Bisnumphila" al Cercului Militar Bistrita si lansarea cartii jurnalistului Mihai Lucian Valea cu titlul "Sinteze filatelice", in prezenta unui auditoriu select si avizat.
Deosebita activitate a fost coordonata de moderatorul Ioan Lazar - jurnalist si a cuprins o vasta si pertinenta dezbatere sustinuta de invitati de marca.
Despre valoarea cartii, a autorului acesteia, cat si a fenomenului "Bisnumphila" au vorbit cu argumente si exemplificari, la modul laudativ, despre autor, actiuni intreprinse si piesele expuse personale, cat si valoarea expertului profesionist in filigran, Mihai Lucian Valea, prof. Adrian Manarca - senior editor, Valer Petrehus, prin colaboratorul clubului, prof. Ioan Mititean, col.(r) Ioan Cordovan, cpt. Razvan Zegleanu - reprezentantul Brigazii 81 Mecanizata Bistrita, inv. Lucretia Mititean si jurnalistul Marius Chiuzan, care au scos in evidenta caracterul deosebit al autorului, puterea de creatie si patriotismul de care da dovada.
Moderatorul a precizat ca "Sinteze filatelice" este un indrumator profesionist si o lucrare stiintifica a autorului. Mihai Lucian Valea a multumit celor prezenti, editurii Karuna din Cluj, directorului acestuia si a precizat ca "Timbrul este un document istoric, o comoara, detine doua coli din emisiunea "Principatele Unite", care fac parte din patrimoniul Romaniei.
Autorul a acordat autografe si s-a socializat la un pahar de vin, suc sau apa.


.

Foto - Marius Chiuzan.
1 comentariu2779 vizualizări14 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0