Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Joi 13 Iunie 2024 - 14587
Atelier Q&A - seminar Reportage Session.

In perioada 25 - 27 martie 2016, la Bistrita, se desfasoara "Atelier Q&A", eveniment sustinut de fotograful Radu Badoiu, initiator al seminariilor Reportage Session. Seminarul se adreseaza celor care doresc sa invete mai multe despre fotografie si cum isi pot folosi aparatele foto DSLR. Evenimentul este dedicat pasionatilor de fotografie, celor care au ales acest domeniu ca hobby si celor care isi doresc sa afle mai multe detalii despre cum sa foloseasca in mod cat mai creativ aparatul de fotografiat.

Atelier Q&A  este un curs intensiv, defasurat pe perioada a trei zile consecutive si isi propune sa raspunda la o serie de 12 intrebari, cu nu mai putin de 267 de raspunsuri. De la motivatia fotografului, la abordarea tehnica si artistica a subiectului fotografiat, discutiile vor atinge subiecte de interes pentru cei care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de fotograf. Pe langa lucrul cu aparatul de fotografiat, participantii vor avea ocazia de a invata cum se prelucreaza si se alege o fotografie spre a fi publicata.

In sezonul Martie - Iunie 2016, Atelier Q&A se desfasoara in mai multe orase ale tarii, primul eveniment din aceasta serie avand loc la Bistrita, in perioada 25 - 27 martie 2016. Celelate orase din tara si detalii despre datele de desfasurare gasiti mai jos:

Oradea - 15,16,17 Aprilie 2016

Sibiu - 22, 23, 24  Aprilie 2016

Arad - 10, 11, 12  Iunie 2016

Bucuresti - 17, 18, 19 Iunie 2016

Costul participarii la un Atelier Q&A la Bistrita este de 450 lei. Inscrierile se fac la contact@prbeta.ro , mentionand la subiectul mesajului : AtelierQ&A_Localitatea.

 

Atelier Q&A este parte a seminariilor de fotografie reportageSession, sustinute de Radu Badoiu si implementate de PRbeta Agency. Continental Hotels este partenerul logistic al evenimentelor.

Fotograful Radu Badoiu are peste 10 ani de experienta in sustinerea cursurilor si a taberelor de fotografie. A predat cursuri foto la Facultatea de Arte din Bucuresti, este co-fondator al unor evenimente fotografice de succes (cum ar fi Portret de Femeie, Portret de Familie, Tabara Foto pentru Bloggeri). De asemenea, Radu Badoiu este initiatorul proiectului Working People, singurul proiect fotografic din Europa de Est care se focuseaza pe a scoate in evidenta oamenii care muncesc.

 

0 comentarii13825 vizualizări14 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0