Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Miercuri 01 Februarie 2023 - 14587
Mancarea savuroasa iese in strada la Street FOOD Festival.

Agentia clujeana Why Not pune la incercare in aceasta primavara gusturile tuturor gurmanzilor prin intermediul unei experiente inedite, unica in peisajul romanesc: Street FOOD Festival. Evenimentul se va desfasura in perioada 7 - 10 Iulie 2016 si va aduce pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca o serie de activitati menite sa scoata din bucatarie toti mancaciosii.
Street FOOD Festival a fost o idee dospita timp de mai bine de 2 ani de catre initiatorii proiectului care si-au dorit sa aduca si in centrul Transilvaniei un eveniment de talie mondiala. Conceptul in sine se bazeaza pe o experienta inedita ce aduce an de an cei mai buni vendori alaturi de marii producatori de specialitati culinare si, evident, pasionatii de gastronomie. Usile bucatariei stradale se vor deschide pe 7 Iulie 2016 si vor oferi tuturor celor care iubesc culisele mancarii o experienta cu adevarat gustoasa si, in acelasi timp, educativa.


Nu esti gurmand? Vei deveni
Conceptul de Street FOOD a reusit sa se afirme in intreaga lume prin ingeniozitatea vendorilor, care au creat adevarate festine culinare in aer liber, reusind sa uimeasca publicul printr-o abordare diferita de cea a servirii standard de restaurant. Bazandu-se pe aceasta ingeniozitate, organizatorii vor profita de caldura verii si de frumusetea strazii Aleea Stadionului, platoul Salii Polivalente si Parcul Central, care vor deveni un adevarat paradis culinar, unde mancaciosii vor putea servi de la fructe de mare la deserturi si multe alte delicatese, alaturi de sortimente de bere artizanala sau vinuri din cele mai alese soiuri.
Street FOOD Festival isi doreste sa devina un eveniment gustos si elegant, care sa ofere publicului o experienta cu adevarat speciala prin intermediul vendorilor prezenti la eveniment recunoscuti atat la nivel national cat si international, dar si prin intermediul activitatilor desfasurate pe tot parcursul evenimentului.

Asadar, in perioada 7 - 10 Iulie, intre 10:00 AM si 1:00 AM, Aleea Stadionului se va transforma in FOOD ROAD-ul din cadrul Street FOOD Festival unde vor fi prezente caravane cu
cele mai delicioase preparate, dar si restaurante locale si nationale. Organizatorii pregatesc si alte momente speciale printre care: concerte de blues si jazz, cinema outdoor, meniuri pregatite de chefi cunoscuti, Kids Zone pentru familii si copii, Pop-up Market (in cadrul caruia vor fi exupse produse gourmet cu specific international, dar si produse bio cu scopul de a incuraja si promova micii producatori locali si nationali) si multe alte surprize.


"Street FOOD Festival este o experienta; este despre toti cei care stiu ca in spatele unui preparat impecabil se afla de fapt un numar de magie, de la tehnica si pana la creativitatea cu care se aseaza preparatele. Din acest motiv ne dorim ca lumea sa inteleaga ca ceea ce noi vom oferi in luna iulie va fi un eveniment spectaculos, educativ si in acelasi timp inedit. Ne dorim sa indrumam oamenii sa profite de savoarea de moment si sa experimenteze conceptul de street food, adica preparate delicioase si unice gatite chiar pe strada. Am castigat deja increderea expozantilor contactati care s-au aratat dornici sa se implice, dar avem parte si de parteneri entuziasti care ne-au fost alaturi inca de la inceputul proiectului precum Home Garden. De asemenea, ne sunt alaturi si autoritatile locale care au fost foarte receptive la propunerea noastra si ne-au oferit tot sprijinul pentru gasirea celor mai bune solutii.

Vreau sa aratam publicului ce inseamna de fapt si de aceea va invit in perioada 7 - 10 Iulie 2016 la o plimbare delicioasa pe Aleea Stadionului." - Constantin Covaliu, General Manager
"Nu exista dragoste mai sincera ca dragostea pentru mancare" - George Bernard Shaw
Din dorinta de a starni interesul publicului larg pentru street food, accesul in zona de festival va fi gratuit, insa pentru a degusta preparatele de la standuri, festivalierii vor folosi un card RFID (Radio Frequency IDentification), un card disponibil in zona de festival ce se bazeaza pe un sistem de plata wireless. Acest card va putea fi alimentat cu sumele dorite de fiecare festivalier in parte, urmand ca banii ce nu vor fi cheltuiti sa fie restituiti la finalul Street Food Festival.


Toti cei care doresc sa afle mai multe informatii referitoare la Street Food Festival, evenimentul desfasurat in premiera in Romana, sunt invitati sa consulte website-ul oficial: www.streetfoodfestival.ro

Echipa Street Food Festival
Date de contact:
Mihaela Trombitas - PR & Media Relations
mihaela@speakpr.

0 comentarii2786 vizualizări01 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0