Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Ordin de protectie provizoriu, emis de politisti.

La data de 10 iunie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au fost sesizati cu privire la un scandal in familie in Mariselu.

 La locul semnalarii, politistii au stabilit faptul ca un barbat de 31 de ani din Mariselu, pe fondul unor discutii in contradictoriu l-ar fi agresat fizic pe tatal acestuia.

 In urma interventiei politistilor si a evaluarii riscului, s-a constatat oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 31 de ani fiind totodata intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

 

 

          Dosar penal in urma unui accident rutier

 La data de 10 iunie a.c., in jurul orei 04:30, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au intervenit la un accident rutier, fara victime, semnalat pe Drumul National 17D, intre Maieru si Sangeorz-Bai.

 La locul evenimentului a fost identificat soferul, un tanar de 25 de ani din Maieru. Conducatorul autoturismului a  fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,10mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior tanarul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai, in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

 

          Sofer depistat sub influenta alcoolului

 La data de 10 iunie a.c., in jurul orei 07.10, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au depistat in trafic in Ilva Mica, la intersectia Drumului Judetean 172C cu Drumul Judetean 172D, un autoturism condus de un sofer aflat sub influenta alcoolului.

 La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 44 de ani din Lunca Lesului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultand valoarea de 0,60 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior barbatului i-au fost preleva la spital mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Sangeorz-Bai, in cadrul unui dosar penal intocmit cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

0 comentarii2520 vizualizări11 iunie 2024
rss 2.0
rss 2.0