Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Depistati cu aparatul radar, conduceau fara permis de conducere.

La data de 3 februarie a.c. politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au surprins cu aparatul radar, in Unirea, un autoturism care se deplasa cu viteza de 119 km/h pe un sector de drum cu viteza limitata la 50 km/h.

 Acesta nu a oprit imediat la semnalele efectuate de catre politisti, continuandu-si deplasarea pentru inca aproximativ un kilometru, unde soferul, un tanar de 18 ani, din Josenii Bargaului a oprit brusc autoturismul si a trecut pe bancheta din spate.

 De asemenea, langa autoturism a mai fost identificat un tanar de 21 de ani, din Josenii Bargaului, proprietarul autoturismului.

 In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca soferul de 18 ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodata, politistii au stabilit faptul ca autoturismul i-ar fi fost incredintat spre conducere de catre proprietar.

 

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si incredintarea unui vehicul unei persoane care nu detine permis de conducere.

 

***

La data de 4 februarie a.c., politistii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism care a fost surprins ca se deplasa cu viteza de 114 km/h, pe Drumul National 17, prin localitatea Podirei.

La volan a fost identificat un barbat de 35 de ani, din Pascani, judetul Iasi. In urma verificarilor efectuate de catre politistii, acestia au stabilit faptul ca soferul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Politistii Serviciului Rutier au intocmit un dosar Penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

Depistati sub influenta alcoolului in urma unor accidente rutiere

 La data de 3 februarie a.c., politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita au intervenit la un accident de circulatie soldat cu pagube materiale, pe raza municipiului.

 La locul evenimentului politistii au constatat faptul ca un sofer de 36 de ani, din Bistrita a patruns partial cu autoturismul pe un trotuar si a intrat in coliziune un stalp ornamental metalic, provocand avarii autoturismului pe care il conducea.

 La testarea soferului cu aparatul etilometru, rezultatul a fost de 0,91 mg/L alcool pur in aerul expirat, acesta fiind condus ulterior la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

 

La data de 3 februarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, semnalat pe Drumul National 15A, intre Herina si Saratel.

 La locului evenimentului politistii au constatat faptul ca un autoturism condus de un barbat de 45 de ani, din Galatii Bistritei a parasit partea carosabila si a intrat in santul din partea dreapta a directiei sale de mers.

 Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul indicat fiind de 0,80 mg/l alcool pur in aerul expirat. Ulterior, soferul a fost condus la spital in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Soferi depistati sub influenta alcoolului, in urma controalelor in trafic

 La data de 3 februarie a.c., politistii din cadrul Sectie 1 Politie Rurala Bistrita au oprit pentru control un autoturism care se deplasa prin localitatea Mariselu, pe Drumul Comunal 15.

 La volan a fost identificat un barbat de 62 de ani, din Mariselu. Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand valoarea de 0,66 mg/L alcool pur in aerul expirat.

 Ulterior, soferul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

***

 

La data de 3 februarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares, in timp desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe raza localitatii Tarlisua au oprit pentru control un autoturism.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca la volanul autoturismului se afla un barbat de 71 de ani, din Tarlisua. Testarea cu aparatul etilotest a soferului a indicat o valoare de de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat. Barbatul a fost condus la spital in vederea stabilirii alcoolemiei.

 Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

***

La data de 3 februarie a.c., politistii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orasului Sangeorz Bai, au oprit din trafic un autoturism condus de un tanar de 28 de ani, din Feldru.

In urma testarii cu aparatul din dotare, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a substantelor psihoactive. Mentionam ca aceasta nu reprezinta proba in cadrul dosarului penal, persoana fiind condusa la o unitate medicala, pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substante interzise.       

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul politiei orasului Sangeorz-Bai, cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

***

 

La data de 5 februarie a.c., politistii Serviciului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Moldovei, din municipiu Bistrita.

 La volan a fost identificat un tanar de 24 de ani, din Archiud. Acesta a fost testat cu privire la consumul de alcool, rezultand valoarea de 0,48 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata politistii au constatat faptul ca acesta nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal.

 

 

Ordine de protectie provizorii emise de politisti

 La data de 2 februarie a.c., politistii Biroului de Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat de 58 de ani, din Bistrita si-ar fi agresat fizic sotia, in timp ce se aflau la domiciliul comun.

 In urma interventiei politistilor si a evaluarii riscului s-a constatat oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica al Politiei municipiului Bistrita, in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

***

 

La data de 2 februarie a.c. politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz Bai, au fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie de 56 de ani din Ilva Mare a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, existand suspiciuni cu privire la comiterea infractiunii de violenta in familie.

 In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca la data de 1 februarie a.c., in timp ce se afla la domiciliu, femeia ar fi fost agresata fizic de catre concubinul acesteia, un barbat de 62 de ani, din Ilva Mare.

 In urma evaluarii riscului impreuna cu femeia, politistii au constatat oportuna emiterea unui ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului.

 Cu privire la cele constatate, politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz Bai continua cercetarile in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

***

 

La data de 3 februarie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au fost semnalati cu privire la faptul ca intr-o parcare situata la iesirea din localitatea Uriu un barbat agreseaza o femeie.

 In scurt timp, politistii ajunsi la fata locului au depistat un autoturism parcat, iar in interiorul acestuia pe un barbat de 37 de ani, din Bistrita care isi agresa fizic concubina. Barbatul a fost imobilizat si condus la sediul politiei. Femeia a refuzat acordarea de ingriji medicale.

 In cauza, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului, fiind totodata deschis un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de violenta in familie.

 

0 comentarii1981 vizualizări05 februarie 2024
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0