Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 31 Mai 2023 - 14587
Prejudiciul unui furt, recuperat de politistii din Beclean.

La data de 24 mai a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal de furt calificat, politistii Compartimentului Investigatii Criminale Beclean au identificat un barbat, de 47 de ani, din Enciu, banuit de comiterea faptei.

 

Din investigatiile efectuate, a reiesit faptul ca, in noaptea de 20/21 mai a.c., barbatul in cauza ar fi patruns intr-un imobil din Coldau, de unde ar fi sustras un cuptor cu microunde. De asemenea, din autoturismul parcat in curtea imobilului respectiv, acesta ar mai fi sustras documente si 2 carduri bancare.

 

Toate bunurile si documentele sustrase au fost recuperate si restituite persoanei pagubite. Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre politistii Compartimentului de Investigatii Criminale, urmand ca la finalizarea acestora sa fie propusa solutia legala prin Parchetul de pe langa Judecatoria Beclean.

 

 

        Actiuni pentru prevenirea faptelor antisociale, a accidentelor rutiere si mentinerea unui climat optim de siguranta publica, desfasurate de politistii din Beclean

 

La data de 24 mai a.c., in intervalul orar 09.00-13.00, politistii din cadrul Politiei orasului Beclean si cei ai Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au organizat si desfasurat o actiune pentru prevenirea faptelor antisociale, a accidentelor rutiere si mentinerea unui climat optim de siguranta publica.

 

Astfel, au fost efectuate verificari in zone aglomerate, zona pietei din orasul Beclean, dar si in trafic, fiind oprite pentru control mai multe autoturisme. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 50 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 8830 lei, dintre care 44 pentru abateri rutiere, in cuantum de 7.830 de lei si 6 pentru nerespectarea Legii 61/1991, in cuantum de 1.000 de lei. Suplimentar, au fost retinute 1 permis de conducere si 7 certificate de inmatriculare.

 

        Depistat la volanul unui autovehicul, desi consumase alcool

 

La data de 24 mai a.c., politistii din Beclean au depistat in trafic, pe Drumul Judetean 172A, in Bozies, un barbat de 54 de ani, din Apatiu, in timp ce conducea un tractor, aflandu-se sub influenta alcoolului.

 

Rezultatul testarii etilotest a fost 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, in vederea determinarii alcoolemiei. In cauza a fost intocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate de Politia orasului Beclean.

 

Update stire : "Cercetat pentru conducere cu alcoolemie si conducere fara permis, retinut pentru 24 de ore, de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud."

 

Barbatul de 42 de ai, din Cepari, retinut de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud si cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, a fost prezentat magistratilor care au dispus fata de acesta masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

 

 

0 comentarii1099 vizualizări25 mai 2023
rss 2.0
rss 2.0