Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Iulie 2024 - 14587
Actiunile in sistem integrat continua pe valea Ilvelor.

Aproape 32 de metri cubi de material lemnos, fara documente legale, ridicat in vederea confiscarii. In perioada 20-21 martie a.c., politisti din cadrul Serviciului de Ordine Publica Bistrita-Nasaud, in colaborare cu jandarmi, specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj, ai Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor si lucratori din cadrul ocoalelor silvice de regim au actionat pentru prevenirea delictelor silvice si braconajului piscicol, pe valea Ilvelor.

 Actiunile au urmarit combaterea activitatilor ilicite in domeniile economice specifice exploatarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos,  sens in care au fost oprite in trafic, pentru control, 21 de transporturi de material lemnos.

 Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 10 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 18.000 lei. Dintre acestea, 9 sanctiuni, in valoare de 18.000 lei, au fost aplicate pentru nereguli la regimul silvic, conform Legii 171/2010. Totodata, a mai fost aplicata o sanctiune cu avertisment, pentru nereguli la regimul rutier, conform O.U.G. 195/2002. Ca masura complementara, a fost dispusa ridicarea in vederea confiscarii a cantitatii de 31,974 metri cubi de material lemnos, in valoare de 12.379 de lei.

 Pentru verificarea modului de respectare a legislatiei din domeniul pescuitului sportiv, a fost constituita o echipa mixta, formata din politisti, jandarmi si inspectori din cadrul Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Bistrita-Nasaud.

0 comentarii2520 vizualizări22 martie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0