Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Decembrie 2023 - 14587
CERCETATI PENTRU TRAFIC DE DROGURI.

In 16 martie, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurori D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud, au pus in aplicare 11 mandate de perchezitie domiciliara, in judetele Bistrita-Nasaud si Maramures.
Perchezitiile sunt desfasurate pentru documentarea activitatii infractionale a unor persoane banuite de trafic de droguri de risc si efectuarea fara drept de operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive. Mai multe persoane urmeaza a fi conduse la audieri. 
Pana la acest moment, la perchezitii au fost descoperite si ridicate aproximativ 30 de kilograme de cannabis, 3,1 kilograme de substante susceptibile a avea efecte psihoactive, 92 de grame de hasis, 5 capsule, o masina de numarat bani, 80.400 de lei si 710 euro. Totodata, au mai fost ridicate telefoane mobile, medii de stocare, grindere si sute de plicuri nefolosite.
Actiunea beneficiaza de sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Politiei Romane.
La perchezitii participa si politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj - Napoca, Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud si luptatori ai serviciilor pentru actiuni speciale din Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures si Mures.
Facem precizarea ca, pe intreg parcursul procesului penal, persoanele banuite beneficiaza de drepturile si garantiile procesuale prevazute de Codul de procedura penala, precum si de prezumtia de nevinovatie.

0 comentarii2457 vizualizări17 martie 2023
rss 2.0
rss 2.0