Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
30 ianuarie - Ziua Internationala pentru Nonviolenta in Scoala.

Astazi, 30 ianuarie, in contextul "Zilei Internationale pentru Nonviolenta in Scoala",  politistii Biroului Siguranta Scolara, impreuna cu politisti din cadrul Compartimentului de Analiza si Prevenirea Criminalitatii si de la Ordine Publica, precum si reprezentanti ai Consiliului Judetean al Elevilor au desfasurat activitati informativ-preventive sub sloganul "Ia atitudine, spune Stop violentei" !

 Activitatile au fost desfasurate in cadrul Liceului Tehnologic "Constantin Romanu Vivu" Teaca, precum si din cadrul Scolii Gimnaziale "Stefan cel Mare" Bistrita,  fiind implicati aproximativ de 350 de elevi.

 Activitatile au urmarit constientizarea consecintelor violentei  psihologice - bullying si generarea unei schimbari de atitudine care sa previna si sa combata comportamentele violente si bullyigul intre elevi.

 Politistii le-au recomandat elevilor sa adopte o  atitudine pozitiva, non-conflictuala, explicandu-le intr-un limbaj adecvat segmentului lor de varsta ca este important sa ia atitudine si sa spuna stop violentei!

 Asigurarea unui mediu scolar sigur, protejat de diferitele forme de manifestare a criminalitatii este o prioritate pentru Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, iar actiunile de acest gen vor continua si in perioada urmatoare.

 

0 comentarii2408 vizualizări30 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0