Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Banuit de furt, identificat de politistii de la postul de politie josenii Bargaului.

La data de 25 ianuarie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar penal, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului au identificat un barbat, de 53 de ani, di Mijlocenii Bargaului, banuit de comiterea faptei. O mare parte din prejudiciu, estimat la aproximativ 1000 de lei, a fost recuperat.

 In urma investigatiilor efectuate, a reiesit faptul ca, la data de 24 februarie 2022, barbatul ar fi patruns in curtea unui imobil din Mijlocenii Bargaului, si ar fi sustras dintr-o anexa a locuintei mai multe bunuri unelte si scule electrice, in valoare totala de 1000 de lei.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de catre Postul de Politie Josenii Bargaului, in cadrul dosarului penal intocmit pentru furt calificat.

 

 

Sofer depistat in flagrant delict de catre politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud

 La data de 25 ianuarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere a traficului rutier pe Drumul Judetean 172 in Floresti, au oprit in trafic pentru control un autoturism.

 A fost identificat soferul, un barbat de 34 de ani, din localitate. In urma testarii cu aparatul DrugTest 5000, rezultatul a fost pozitiv pentru Metamfetamina.

 Soferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul  sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

 

0 comentarii2478 vizualizări27 ianuarie 2023
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0