Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 23 Martie 2023 - 14587
Actiuni pentru siguranta elevilor, desfasurate de politistii de la Prevenire si cei de Siguranta Scolara.

La data 11 ianuarie a.c., in intervalul orar 10.00-14.00, politistii din cadrul Biroului Siguranta Scolara si Compartimentului de Analiza si Prevenirea Criminalitatii au organizat si desfasurat o actiune preventiva pentru cresterea gradului de siguranta in randul elevilor si prevenirea delincventei juvenile in incinta si in zona adiacenta unitatilor de invatamant.

 Totodata, politistii au actionat pentru prevenirea absenteismului scolar, a consumului de tutun, dar si pe linia prevenirii traficului si consumului ilicit de droguri.

 Au fost efectuate verificari in 4 unitati de invatamant, 9 unitati de alimentatie publica din proximitatea acestora si 7 localuri publice, fiind efectuate informari cu privire la respectarea categoriilor de produse ce pot fi comercializate minorilor.

 In urma activitatilor desfasurate, au fost depistati 17 elevi care absentau nemotivat, cu privire la care au fost efectuate informari catre scolile unde invata. Actiunile de acest gen vor continua si in perioada urmatoare.

 

.

 

          Sub influenta unor substante psihoactive, depistat la volanul unui autoturism

 In seara de data de 11 ianuarie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean au oprit pentru control un autoturism care circula pe Drumul Judetean 172G, prin Saratel.

 La volan a fost identificat un barbat, de 30 de ani, din localitate, iar in urma testarii cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv in cazul substantei Metamfetamina. De asemenea, conducatorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

 Conducatorul auto a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate mostre biologice. In cauza a fost intocmit dosar penal conform articolului 336 din Codul Penal, respectiv conducerea sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

.

 

Astazi, politistii din cadrul Politiei orasului Sangeorz-Bai au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul National 17D, in Maieru.

Din primele date, un autoturism condus de un barbat de 60 de ani, din localitate a accidentat o femeie de 26 de ani, din Maieru, care se deplasa in calitate de pieton.

In urma impactului femeia a fost ranita necesitand acordarea de ingrijiri medicale de specialitate la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul ca soferul nu consumase bauturi alcoolice.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul politiei orasului Sangeorz-Bai in vederea stabilirii cauzelor si modalitatii producerii evenimentului.

0 comentarii2191 vizualizări12 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0