Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 23 Martie 2023 - 14587
Cine are dreptul sa detina si sa utilizeze detectoare de metale?

Persoanele fizice si juridice care detin sau comercializeaza detectoare de metale sunt obligate sa obtina, in prealabil, autorizatia Inspectoratului de Politie Judetean, in a caror raza teritoriala isi au domiciliul/sediul, si sa se inregistreze.

 Ieri, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au dispus ridicarea in vederea continuarii cercetarilor, a doua detectoare de metale si a unei bobine detector. Politistii au identificat, pe un grup de socializare, postat un anunt, prin care un tanar de 28 de ani, din Bistrita ar fi oferit spre vanzare, fara autorizatie, detectoare de metale.

 In urma celor constatate a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vanzarea sau oferirea spre vanzare a detectoarelor de metale fara autorizatia prevazuta, conform prevederilor Ordonantei 43/2000 privind protectia patrimoniului arheologic si declararea unor situri arheologice ca zone de interes national.

 

 

 

Sofer fara permis depistat in flagrant delict pe Drumul National 17

 La data de 9 ianuarie a.c., politistii Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe Drumul National 17, in Josenii Bargaului.

 La volan a fost identificat un barbat de 32 de ani, din Suceava. Verificarile politistilor au indicat faptul ca soferul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Serviciului Rutier in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

 

UPDATE https://bn.politiaromana.ro/ro/stiri-si-media/stiri/buletin-de-presa-9-ianuarie-2023  

Fata de tanarul de 22 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului, magistratii au luat masura arestarii preventive pe o durata de 30 zile.

Cercetarile sunt continuate in cadrul dosarului penal cu privire la infractiunile de furt calificat, de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale, pentru documentarea intregii activitati infractionale.

 

***

Fata de barbatul de 32 de ani, din Bistrita, banuit de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului, magistratii au dispus masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale pentru documentarea intregii activitati infractionale a barbatului, in cadrul unui dosar penal.

 

 

 

Barbat depistat in flagrant delict conducand fara permis, aflandu-se sub influenta alcoolului

 La data de 10 ianuarie a.c., politistii Sectiei 3 Politie Rurala Lechinta in timpul serviciul de patrulare au oprit pentru control pe Drumul Comunal 23B Salcuta, un autoturism.

 A fost identificat soferul, un barbat de 31 de ani, din Salcuta. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Totodata, conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur in aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice. 

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala  Lechinta cu privire la infractiunile de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

0 comentarii2401 vizualizări10 ianuarie 2023
rss 2.0
rss 2.0