Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 15 Aprilie 2024 - 14587
Autoturism cautat in Germania, depistat in Bistrita-Nasaud.

La data de 22 noiembrie a.c., in baza informarii de catre reprezentantii Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, politistii Serviciului de Investigatii Criminale s-au sesizat cu privire la comiterea infractiunilor de tainuire si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

 Vizat de comiterea faptei este un barbat, de 52 de ani, din Reghin, in posesia caruia se afla un autoturism care figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, la solicitarea autoritatilor din Germania. De asemenea, barbatul ar fi prezentat un contract de vanzare-cumparare intocmit in fals de catre acesta, pentru autoturismul in cauza.

 Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

 

 

Ordin de protectie emis de politistii din Beclean 

La data de 22 noiembrie a.c., o femeie din Beclean a sesizat politistii cu privire la faptul ca, in perioada 14-20 noiembrie a.c., in timp ce se afla la domiciliu, a fost jignita si amenintata de sot. De asemenea, ieri, 22 noiembrie, in urma neintelegerilor avute cu sotul ei, femeia a initiat proces de divort.  

 In urma evaluarii situatiei de risc, politistii au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului, in varsta de 55 de ani, din Beclean. Totodata, a fost intocmit dosar penal, iar cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean.

 

 

 

0 comentarii2730 vizualizări23 noiembrie 2022
rss 2.0
rss 2.0