Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 03 Decembrie 2023 - 14587
Condamnat la inchisoare, dus in penitenciar de politistii de la Urmariri.

La data de 21 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale, Compartimentul Urmariri au pus in aplicare un mandat de executare a pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Bistrita, impotriva unui barbat, de 34 de ani, din Tarpiu.

 Barbatul a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de tentativa la viol si a fost dus in penitenciar de politisti.

 

 

 

          Alcoolul si volanul sunt incompatibile

 La data de 21 noiembrie a.c., in urma interventiei la un eveniment, politistii Biroului Rutier s-au sesizat din oficiu si au intocmit un dosar penal in care continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 Vizat de comiterea faptei este un barbat, de 57 de ani, din Bistrita care, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, ajuns intr-o intersectie, a pierdut controlul directiei si a intrat in coliziune cu un copac si un cos de gunoi metalic stradal. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur in aerul expirat si i s-au recoltat probe biologice de sange in vederea determinarii alcoolemiei.  

 Cercetarile continua de catre politistii Biroului Rutier.

 

 

 

          Sub influenta alcoolului si a unor substante psihoactive, a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea

 In seara de 21 noiembrie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intervenit pentru efectuarea de verificari, in cazul unui accident rutier soldat cu pagube materiale. In urma celor constatate la fata locului, politistii au intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive.

 Accidentul s-a produs pe Drumul European 578, in localitatea Dipsa, iar din verificarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, de 36 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe directia Dipsa -Galatii Bistritei, a pierdut controlul acestuia si a fost proiectat in gardul si poarta unui imobil.

 Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodata, in urma testarii cu aparatul DrugTest, au fost indicate rezultate pozitive in cazul a 2 substante: cocaina si cannabis. Barbatului i-au fost recoltate probe biologice.

 Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

0 comentarii2744 vizualizări22 noiembrie 2022
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0