Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
COMUNA SIEU IN SARBATOARE - ACTIUNE INFORMATIV-PREVENTIVA.

La data de 15 august a.c., politistii au fost prezenti in mijlocul comunitatii din Sieu pentru ca sarbatoarea comunei sa se desfasoare in siguranta. Politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii au continuat si in acest context activitatile de prevenire a traficului si consumului de stupefiante.
Intrucat principala categorie de populatie vulnerabila la consumul de droguri o constituie tinerii, care sunt mult mai deschisi sa incerce noi experiente, actiunile au vizat, in cea mai mare parte aceasta categorie, acestia avand posibilitatea sa experimenteze ochelarii care simuleaza efectele stupefiantelor si alcoolului pentru o mai buna intelegere a consecintelor negative a acestora.
O alta categorie de beneficiari au fost adultii intalniti la festivitati, carora li s-a solicitat sa se implice in viata copiilor lor prin oferirea unor alternative sanatoase de petrecere a timpului liber si supravegherea permanenta a activitatii si anturajului acestora.
Pentru ca sarbatoarea comunei sa fie desfasurata in conditii de siguranta, la activitati au participat politisti din cadrul Politiei municipiului Bistrita, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, specialisti ai Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi ai I.J.J. Mures.


Mereu in mijlocul comunitatii!

0 comentarii2352 vizualizări15 august 2022




rss 2.0
rss 2.0