Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 August 2022 - 14587
Prevenirea accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteza.

In ultimele doua zile, politistii Serviciului Rutier impreuna cu cei ai formatiunilor rutiere din Nasaud si Sangeorz-Bai cat si politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud si Sectiei 7 Politie Rurala Sangeorz-Bai au desfasurat o actiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de nerespectarea regimului legal de viteza.

 In urma activitatilor, politistii au aplicat un numar de 163 de sanctiuni contraventionale conform prevederilor OUG 195/2002R in cuantum de 100.040 lei. Totodata ca masura complementara, politistii au retinut un numar de 42 de permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteza.

 

 

Dosar penal in urma unui accident rutier

 In data de 3 august a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au intervenit la un accident rutier in Sieut pe Drumul Judetean 154.

 Din primele date, un barbat de 55 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, la intrare in localitatea Sieut dinspre Monor, a intrat in coliziune cu un utilaj agricol condus de un barbat de 30 de ani, din Sieut.

 In urma verificarilor, politistii au constatat faptul ca utilajul agricol implicat in evenimentul rutier nu este inmatriculat.

 Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ in cazul soferului de 55 de ani si de 0,55 mg/L alcool pur in aerul expirat in cazul barbatului de 30 de ani, acesta fiind ulterior transportat la spital in vederea recoltarii de mostre biologice.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante cat si pentru punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat.

 

Sofer depistat in trafic sub influenta alcoolului

 La data de 3 august a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat in flagrant delict, pe Drumul Judetean 151, in Sieu-Odorhei, un sofer aflat sub influenta alcoolului.

 La volanul autoturismului a fost identificat un barbat de 56 de ani, din Coasta, care in urma testarii cu aparatul etilotest a rezultat faptul ca se afla sub influenta alcoolului, valoarea indicata fiind de 0,52 mg/L alcool pur in aerul expirat. Ulterior soferul a fost transportat la spital in vederea recoltarii de mostre biologice de sange.

 Politistii au intocmit un dosar penal cu privire la infractiunea de conducerea unui autoturism sub influenta alcoolului sau a altor substante.

 

 

Tanar depistat in flagrant delict sub influenta drogurilor

 La data de 4 august a.c., in jurul orei 2:00, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, au desfasurat activitati de supraveghere a traficului rutier pe raza localitatii Zagra, pe Drumul Judetean 172.

 In trafic, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un tanar de 19 ani din Poienile Zagrei. In urma testarii cu aparatul Drager DrugTest 5000, politistii au constatat faptul ca rezultatul este pozitiv in cazul substantei Canabis.

 Soferul a fost condus si la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti in cadrul unui dosar penal cu privire la infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante.

0 comentarii1393 vizualizări04 august 2022
rss 2.0
rss 2.0