Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
PERCHEZITII INTR-UN DOSAR DE CONTRABANDA.

In aceasta dimineata, au fost puse in aplicare 7 mandate de perchezitie la domiciliile si sediile unor persoane fizice si juridice, banuite de contrabanda cu produse vamale si accizabile. Perchezitiile au fost efectuate in localitatea Rodna, intr-un dosar penal aflat in instrumentarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud impreuna cu politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

 La perchezitii au fost descoperite si indisponibilizate o arma letala de vanatoare aflata in circuitul ilegal, 375 de litri de alcool, lemn perforat pe interior, cu privire la care exista suspiciuni ca a fost folosit la transportarea unor produse supuse accizarii. Totodata, au mai fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor inscrisuri cu valoare probatorie.

 In urma perchezitiilor, sapte persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud pentru audieri, urmand a fi dispuse masurile legale.

 De asemenea, in cauza sunt efectuate demersuri pentru identificarea si indisponibilizarea unor bunuri in vederea aplicarii masurii sechestrului asigurator.

 La activitati au participat politistii Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Investigatii Criminale, Ordine Publica, Criminalistic si Actiuni Speciale.

0 comentarii2870 vizualizări13 octombrie 2021




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0