Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
Actiuni pentru protejarea fondului forestier.

Ieri, 7 octombrie, politistii Serviciului de Ordine Publica - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, in colaborare cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere Cluj si silvicultori de la Ocolul Silvic Bistrita Bargaului au actionat pentru combaterea activitatilor ilicite in domeniile economice specifice exploatarii, prelucrarii si comercializarii materialului lemnos.

 Activitatile au fost desfasurate pe Valea Bargaului si Valea Salautei, fiind verificate 7 transporturi de material lemnos, un depozit si o exploatare forestiera. In urma verificarilor, a fost sanctionat contraventional, conform Legii 171/2010, reprezentantul unei instalatii de prelucrare a materialului lemnos care detinea fara documente legale 17,45 m.c. material lemnos. Totodata, s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a intregii cantitati, in valoare de 5.683 lei.

 

  • 2 foto atasate

 

UPDATE STIRE: " Masuri dispuse de politistii de la Ordine Publica intr-un dosar penal de violenta in familie si nerespectarea ordinului de protectie"

 

 Ieri, 7 octombrie, tanarul de 29 de ani, din Bistrita, cercetat pentru violenta in familie si nerespectarea ordinului de protectie a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita, fiind formulata propunere de arestare preventiva.

 Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Bistrita a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile si a fost depus in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud.

 Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei Municipiului Bistrita - Biroul de Ordine Publica.

 

 

 

Conducea haotic, dar a fost oprit la timp de politisti. Motivul-consum de alcool, consecinta-dosar penal

  Aseara, in jurul orei 20.20, politistii Biroului Rutier care actionau pentru siguranta traficului rutier in municipiul Bistrita au observat un autoturism care se deplaseaza haotic si l-au oprit pentru control.

 La volan a fost identificat un barbat de 66 de ani, din Archiud care a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul indicat a fost 0,59 mg/l alcool pur in aerul expirat si a fost condus la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice in vederea determinarii alcoolemiei.

 In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului, iar cercetarile sunt continuate de politistii Biroului Rutier.        

 

 

Caz de furt din locuinta clarificat de politistii Postului de Politie Teaca

 La data de 7 octombrie a.c., in urma cercetarilor efectuate intr-un dosar de furt din locuinta, politistii din Teaca au identificat patru persoane cu varste cuprinse intre 23-32 de ani, din Viile Tecii, banuite de comiterea faptei.

 In fapt, la data de 13 septembrie a.c., un barbat de 56 de ani, din Viile Tecii a sesizat politistii cu privire la faptul ca, in timp ce se afla in Spania, in cursul lunii februarie 2021, i-au fost sustrase din locuinta mai multe aparate electrocasnice.

 Politistii au recuperat o parte din prejudiciu, estimat la aproximativ 5000 de lei, bunurile fiind restituite pagubitului. Cei patru se afla in arestul I.P.J. Bistrita-Nasaud, fiind cercetati pentru fapte similare.

 Cercetarile in acest caz sunt continuate de politistii Postului de Politie Teaca din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita, in vederea documentarii faptei sub toate aspectele ei.

 

 

          Depistat in trafic, de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud, in timp ce transporta material lemnos fara documente legale

 Aseara, in jurul orei 22.00, politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit pentru control, pe Drumul Judetean 172, in localitatea Mocod, o autoutilitara condusa de un barbat de 49 de ani, din Zagra.

 In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca acesta transporta aproximativ 3 m.c. de material lemnos pentru care nu detine documente legale si au dispus ridicarea acestuia in vederea confiscarii. Totodata, barbatul a fost sanctionat contraventional, conform Legii 171/2010.

 

 

0 comentarii896 vizualizări08 octombrie 2021
rss 2.0
rss 2.0