Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 19 Octombrie 2021 - 14587
APRROAPE DE COMUNITATE.

Politistii din Zagra au recapitulat cu elevii principalele reguli de circulatie pentru ca drumul pana la scoala si inapoi spre casa, sa fie in siguranta

 Politistii de la Postul de Politie Zagra, in parteneriat cu cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale "Nicolae Draganu" au desfasurat o activitate cu elevii claselor V-VIII din localitate care reprezinta o categorie vulnerabila. 

Astfel, miercuri, 6 octombrie, in curtea scolii, elevii au purtat cu politistii discutii libere, pe teme preventive precum siguranta in mediul on-line, reguli de circulatie atunci cand sunt pasageri in microbuzele scolare, ori pietoni.

 Li s-a raspuns la intrebari si s-au recapitulat principalele reguli de circulatie si de conduita, iar politistii i-au mai sfatuit sa aiba mereu o atitudine demna de un elev, sa fie atenti la cei mai mici si sa evite conflictele.

 Pentru ca sunt deja interesati de meseria de politist, le-au fost prezentate autospeciala de politie, dotarile acesteia, dar si tehnica folosita in misiunile specifice.

 

0 comentarii833 vizualizări08 octombrie 2021
rss 2.0
rss 2.0