Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Un barbat a fost surprins in flagrant delict in timp ce incalca ordinul de protectie emis impotriva sa.

La data de 14 iulie a.c., in timp ce politistii Biroului Ordine Publica din cadrul Politiei municipiului Bistrita efectuau serviciul de patrulare au surprins in flagrant delict un barbat de 35 de ani din municipiul Bistrita, in timp ce se afla in apropierea unei femei de 25 de ani din municipiu, incalcand astfel ordinul de protectie emis anterior impotriva sa.

 Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala cu privire la infractiunea de nerespectarea masurilor dispuse prin ordinul de protectie iar ulterior au dispus retinerea barbatului de 35 de ani pentru o durata de 24 de ore.

 Cercetarile sunt continuate pentru documentarea faptei, persoana vizata urmand sa fie prezentata magistratilor cu propunere de luare a unei masuri preventive.

 

 

Depistat in flagrant delict sub influenta alcoolului

 La data de 14 iulie a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita au depistat la volanul unui autoturism, un tanar sub influenta alcoolului.

 Pe Drumul Judetean 154 in localitatea Sieut, politistii au oprit pentru control un autoturism, fiind ulterior identificat conducatorul acestuia, un tanar de 19 ani din Sebis care prezenta halena alcoolica.

 In consecinta, a fost dispusa testarea cu aparatul etilotest a soferului, rezultand o valoare de 0.65 mg/L alcool pur in aerul expirat. Tanarul a fost condus mai apoi la spital unde i-au fost recoltate doua monstre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In urma verificarilor s-a constatat ca un tanar de 27 de ani din Sebis, proprietarul autoturismului depistat de catre politisti, i-ar fi incredintat autoturismul tanarului depistat in flagrant delict desi ar fi stiut ca acesta consumase in prealabil bauturi alcoolice.

 Au fost demarate cercetari in cadrul unui dosar penal privind conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice sau altor substante cat si privind infractiunea de incredintarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stia ca se afla sub influenta alcoolului.

 

 

Ordin de protectie provizoriu emis la Nasaud

 La data de 14 iulie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Nasaud au emis un ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat de 34 de ani din Nasaud.

 Politistii au fost sesizati de catre un barbat de 63 de ani din Nasaud cu privire la faptul ca la data de 7 iulie a.c., in timp ce se afla la domiciliul sau a fost agresat fizic de catre fiul acestuia, un barbat de 34 de ani.

 In urma consulului medico-legal s-a stabilit ca barbatul a suferit leziuni traumatice care necesita un numar de 12-13 zile de ingrijiri  medicale.

 In cauza politistii au completat formularul de evaluare a riscului stabilindu-se ca exista  un risc iminent fiind astfel emis un ordin de protectie provizoriu impotriva barbatului de 34 de ani.

 Cercetarile sunt continuate in cadrului unui dosar penal cu privire la infractiunea de violenta in familie.

0 comentarii2968 vizualizări15 iulie 2021




rss 2.0
rss 2.0